Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΟΦΗ: «Γεντί Κουλέ» όπως παλιά...


Οταν για το αυριανό ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ακόμα και από το εξωτερικό και εν προκειμένω από την Αγγλία (!) για ένα εισιτήριο, καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές και ξεκάθαρο πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος της κρητικής ομάδας την αυριανή αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ».

Πιθανόν δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστούμε ότι η ατμόσφαιρα θα θυμίζει αυτήν των μεγάλων ευρωπαϊκών παιχνιδιών του ΟΦΗ τη δεκαετία του '90, όταν το «Γεντί Κουλέ» έμοιαζε με καμίνι που έκαιγε τον αντίπαλο. Τα 6.900 εισιτήρια που έχουν τυπωθεί για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να έχουν εξαντληθεί μέχρι την ώρα έναρξής του και μάλλον είναι περιττό να αναφέρουμε ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει ρεκόρ εισιτηρίων για τη φετινή σεζόν!

Βεβαίως, σε καθημερινή βάση τόσο η διοίκηση όσο και ο δήμαρχος κ. Κουράκης απευθύνουν έκκληση για κόσμια συμπεριφορά, ενώ στο ίδιο πλαίσιο άλλωστε κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ιβάν Ρούσεφ (φωτό πάνω) σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου: «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι προσεκτικός, γιατί πιστεύω ότι μας έχουν στη γωνία. Ξέρουμε ότι μας αγαπάει, το Πάσχα πληρωθήκαμε από τον κόσμο (!) και πρέπει να μη δώσει κανένα δικαίωμα».

Αλλωστε το «Γεντί Κουλέ» θα βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, μιας και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ θα έρθουν από την Αθήνα, ενώ παράλληλα στο γήπεδο θα βρίσκονται δύο εισαγγελείς.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τα φαινόμενα θα διατηρήσει ως επί το πλείστον το σχήμα που έφερε 1-1 με τον Πιερικό. Μοναδικός απών είναι ο τιμωρημένος Πίτσος και λογικά η 11άδα θα απαρτίζεται από τους Βεζυρίδη, Μπούρμπο, Μπερτίν, Γεωργίου, Γαλανόπουλο, Κιάσσο, Κάλαιτζιτς, Βερόν, Αγρίτη, Καμπάνταη και Γιακούμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου