Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Χωρίς Ρούσεφ, Τάντιτς, Πίτσο κόντρα στον ΠΑΣ


Με προβλήματα και απουσίες ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (15/05) ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο "Γεντί Κουλέ".

Συγκεκριμένα ο Νίκος Αναστόπουλοςάφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Πίτσο, τον τραυματίαΧαριτωνίδη και τους Ρούσεφ, Τάντιτς. Ο Βούλγαρος μπορεί να συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της σαββατιάτικης (14/05) προπόνησης, αλλά λόγω ενός μικροπροβλήματος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί εν όψει play off, ενώ ο Σέρβος, που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω του ότι βρισκόταν στην Σερβία για οικογενειακούς λόγους, κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή της κρητικής ομάδας.

Επίσης παρά το γεγονός ότι έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ο Ερόλ Μπουλούτ συμπεριελήφθη στη 19μελη αποστολή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός, αφού στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών ο Νίκος Αναστόπουλος τον προόριζε για το βασικό σχήμα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τους: Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Ζορμπά, Παπουλή, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλο, Ρόβα, Μπούρμπο, Γιακούμπου, Βερόν, Καμπάνταη, Κατσικογιάννη, Γεωργίου, Αγρίτη, Βλόνταρτσικ, Κιάσσο, Ζαχαράκη, Μπερτίν, και Μπουλούτ.

Για τον κρητικό σύλλογο η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να μπει με πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών στα μπαράζ ανόδου, αν φυσικά υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ έρχεται στο Ηράκλειο σχεδόν αδιάφορος από την στιγμή που εξασφάλισε την άνοδο στη Super League και μοναδικό του κίνητρο, περισσότερο για το γόητρο, είναι μια ισοπαλία προκειμένου να κατακτήσει και τον τίτλο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα, το ξαφνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Μπουλούτ μάλλον θα αναγκάσει τον Νίκο Αναστόπουλο να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Αν ο Τούρκος άσος δεν καταφέρει να ξεκινήσει βασικός, τη θέση του θα πάρει στα αμυντικά χαφ ο Κάλαϊτζιτς ως παρτενέρ του Βερόν και ένας εκ των Ζορμπά ή Κιάσσου θα παίξει σε ρόλο οργανωτή.

Από εκεί και πέρα, στο 4-3-3 του Αναστόπουλου, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπούρμπος στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γαλανόπουλος στο αριστερό, με τους Μπερτίν και Γεωργίου στα στόπερ. Όσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, δεξιά θα είναι ο Αγρίτης, αριστερά ο Γιακούμπου και στην κορυφή ο Καμπάνταης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου