Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Επστάιν και για ΠΑΣ

Το όνομα του Ντένις Επστάιν είναι ένα από τα πιο πολύφορεμένα τις τελευταίες μέρες στις ομάδες της Σουπερ Λίγκας, προκειμένου να δοθεί σε αυτές δανεικός από τον Ολυμπιακό και να βοηθήσει στη γραμμή κρούσης τους. Τις τελευταίες ώρες στις ομάδες αυτές προστέθηκε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την υπόθεση του Γερμανού να εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους νεοφώτιστους.

Η μεταγραφή του Σιαλμά στην ΑΕΚ και η μη ανανέωση του συμβολαίου του Μπακαγιόκο, έχουν αφήσει ένα τεράστιο κενά στην επίθεση με αποτέλεσμα οι Γιαννιώτες να ψάχνουν να βρουν όσο γίνεται καλύτερες και χωρίς ρίσκο λύσεις. Ο Επστάιν, που φέτος έπαιξε δανεικός στην Κέρκυρα (ήταν, μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας), αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη λύση για τον ΠΑΣ και οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να την κυνηγήσουν μέχρι το τέλος.

Φιλικό με τον Ολυμπιακό

Την ίδια στιγμή η διοίκηση των Ιωαννίνων έχει κλείσει φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, βγάζοντας και επίσημη ανακοίνωση για την αναμέτρηση αυτή: "Μια καλή πρόβα εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Super League, θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στα μέσα Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα ο "Αγιαξ" της Ηπείρου θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", το Σάββατο 13 Αυγούστου τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε σε μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ να διαπιστώσει σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφού θα έχει προηγηθεί μάλιστα και η βασική προετοιμασία που θα γίνει σε Ελατοχώρι (11/7-20/7) και Ζέεφελντ (24/7-5/8)".

Ο Βέλγος προπονητής θα έχει την δυνατότητα να τεστάρει τις δυνάμεις των παικτών του και να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας τους, απέναντι σε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο. Δυόμισι εβδομάδες λοιπόν πριν την πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής στην Super League (27/28 Αυγούστου) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τεστάρει τις αντοχές του εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που θα έρθει».

contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου