Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Χαμός με τις ασφαλιστικές ενημερότητες


Την ώρα που ΕΠΟ και UEFA ζητούν το κεφάλι του ΟΦΗ, μία ΠΑΕ της Football League δεν έχει καν ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ ομάδα που προβιβάστηκε φέτος έχει δώσει διπλή φορολογική ενημερότητα!

Ο μαγικός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν σε κάνει ποτέ να βαριέσαι, αφού από τη μία φωνάζουμε όλοι για καλύτερες "συνθήκες" και πιο δίκαιο σύστημα, από την άλλη όμως όταν μας χτυπάει τη πόρτα η δικαιοσύνη κάνουμε τους επαναστάτες.

Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί το σκηνικό στο οποίο έχει περιέλθει το ποδόσφαιρο μας μετά και τις νέες αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα δημοσιεύματα από τον Τύπου UEFA και ΕΠΟ έχουν στήσει στον τοίχο τον ΟΦΗ και προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους του να κάνουν πίσω στη δικαστική διαμάχη που έχουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Μάλιστα άνθρωπος της UEFA ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να πιέσει την κατάσταση για να μπορέσει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Βέβαια πως να ολοκληρωθεί όταν αποκαλύφθηκε σήμερα (Πέμπτη 9/6/2011) πως η Ηλιούπολη έπαιξε φέτος στο πρωτάθλημα χωρίς καν να έχει ασφαλιστική ενημερότητα και άλλη μία ομάδα που προβιβάστηκε φέτος (δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατηγορία) έχει διπλή ενημερότητα!!

Σύμφωνα με την Sporday λοιπόν όλα είναι στον αέρα και κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα για το 2010-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου