Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Συνάντηση του ΠΑΣ με Μπιτσαξή


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΕ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή για το θέμα του γηπέδου.

Σε πολύ καλό κλίμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του συνάντησαν την Πέμπτη τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή

Σκοπός της συνάντησης ήταν τα γήπεδα "Ζωσιμάδες"  και Πανηπειρωτικό, όπου ο Πάνος Μπιτσαξής έκανε πρόταση να γίνουν στο δεύτερο εργασίες και να μπει πλαστικός χλοοτάπητας, ώστε η ομάδα να μην έχει πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

"Τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή και τους συνεργάτες του επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργος Χριστοβασίλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίων, Γιώργο Κρανά και τον Γενικό Διεθυντή του συλλόγου, Πασχάλη Μόσχογλου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" και στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), αλλά και την όσο το δυνατόν άρτια συνεργασία μεταξύ της Επιτροπής Σταδίων με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε άριστο κλίμα, με τον κ. Μπιτσαξή να εκφράζει αρχικά την επιθυμία του για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πλαίσιο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στον χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου (ΠΕΑΚΙ), με πρόβλεψη χρήσεων των υπόλοιπων αθλημάτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και της κοινωνίας των Ιωαννίνων.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών ήταν να δρομολογηθεί άμεσα η κατασκευή πλαστικού χλοοτάπητα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, στο γήπεδο που βλέπει προς την Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αθηνών, όπου η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αιτήθηκε να προχωρήσει άμεσα το συγκεκριμένο έργο, προκειμένου η ομάδα, με την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν να μπορεί να πραγματοποιεί τις προπονήσεις, δίχως να υπάρχουν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τις προηγούμενες σεζόν.

Για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, οπότε και θα εξειδικευτούν τα παραπάνω, όπου και θα ανακοινωθούν περισσότερα στις επόμενες ημέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου