Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Βόμβα» από Καλογιάννη!


Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο! Κι ενώ οι υποθέσεις με τις ενημερότητες (λόγω πλαστογραφιών) και τις αδειοδοτήσεις, είναι σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται στον... αέρα, ο Σπύρος Καλογιάννης πέταξε και άλλη «βόμβα» κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που έλαβε χώρα την Παρασκευή (1/7).

«Ένα από τα δύο μέλη μας που εμπλέκονται στο θέμα των αδειοδοτήσεων έχει κι άλλο σοβαρό πρόβλημα» είπε ο πρόεδρος της Football League, αλλά παρά τις ερωτήσεις που του έγιναν από τα μέλη του συμβουλίου της ομοσπονδίας δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της ομάδας.

Ωστόσο, πρόκειται για... μετρημένα κουκιά, καθώς οι δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις αδειοδοτήσεις είναι ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα.

Το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπαρκτό. Μία από τις δύο ομάδες της Football League, φέρεται να έχει καταθέσει πλαστή εγγυητική στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία επίσης δίνει άδειες συμμετοχής στο πρωτάθλημα και μέχρι πριν από λίγους μήνες, υπολειτουργούσε μέχρι που αντικαταστάθηκαν όλα τα μέλη της!

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που αν επαληθευτούν θα πρόκειται περί νέου σκανδάλου, η συγκεκριμένη ομάδα κινδυνεύει αντί για διεκδικήσει την άνοδο στην Super League, ακόμη και με υποβιβασμό στην Football League 2!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου