Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Φιλικό ο ΠΑΣ με τον Πανιώνιο - Στο Ελατοχώρι ο Φρέαν


Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στις 6 Αυγούστου τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οριστικοποιήθηκε η ώρα του φιλικού με τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα (21.00). Προπονήθηκε ο Φρέαν.

Μετά το φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" στις 13 Αυγούστου, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ένα ακόμη ματς με αντίπαλο ομάδα της Superleague.

Συγκεκριμένα, στις 6 Αυγούστου, ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Πανιώνιο σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό το παιχνίδι θα γίνει στις 21.00 το βράδυ στα Γιάννενα.

Επίσης, ο ΠΑΣ στο Ζέεφελντ (24/7-5/8) που θα πραγματοποιήσει το Β΄ στάδιο της προετοιμασίας του θα δώσει τέσσερα διεθνή φιλικά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής του ΠΑΣ Γιάννινα. O λόγος για τον Σαντιάγκο Φρέαν ο οποίος έδωσε το παρών στο Ελατοχώρι.

Στο Ελατοχώρι βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Σαντιάγκο Φρέαν που πρόκειται να αποτελέσει το 8ο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμα η μεταγραφή δεν ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο ως την Δευτέρα.

Ο Φρέαν έφτασε στο Ελατοχώρι παρέα με τον κ. Χριστοβασίλη που τον παρέλαβε στην Αθήνα, όπου βρίσκεται από χθες. Ο αριστεροπόδαρος χαφ για πρώτη μέρα κάνει απλώς τρέξιμο και αναμένεται να μπει σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπόνησης από το Σάββατο. 

Μετά και το αίσιο τέλος με τον Φρέαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ στρέφονται στην απόκτηση επιθετικού ο οποίος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την χώρα του ταγκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου