Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Football League: Την Τρίτη (19/07) το ΔΣ


«Καυτή» αναμένεται να είναι η επόμενη εβδομάδα για την Football League.

Την Τρίτη (19/07) αναμένεται να διεξαχθεί το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, από το οποίο θα εξαρτηθούν τα πάντα. Καταρχήν, θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια να προκύψουν οι ομάδες που δικαιούνται να αγωνιστούν στα play off.

Από τη στιγμή που η Football League απέβαλε τα Τρίκαλα από την διαδικασία, στα play off θα συμμετάσχουν οι ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Διαγόρας. Βέβαια, εδώ προκύπτουν κάποια σημαντικά θέματα.

Πρώτον, πότε θα ξεκινήσουν και πότε θα ολοκληρωθούν τα play off.

Δεύτερον, εάν οι ομάδες δεχτούν την πρόταση του Σπύρου Καλογιάννη για διεξαγωγή της διαδικασίας σε δύο γήπεδα της Αθήνας για οικονομία χρόνου.

Τρίτον, υπάρχει εκκρεμότητα με τα ρόστερ των ομάδων. Κάποιοι σύλλογοι έχουν ζητήσει να μπορέσουν να παραταχθούν με τους παίκτες που θα αποκτηθούν αυτό το καλοκαίρι, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να παίξουν με τα περσινά ρόστερ.

Όσον αφορά τα πλέϊ οφ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ξεκινήσουν Πέμπτη (21/7) ή Παρασκευή (22/7) όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα και όποιες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή δεν θα αντικατασταθούν.

Για όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στο ΔΣ της Τρίτης. Διότι εάν δεν δοθούν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνεδριάζει την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 και ώρα 17.00 το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Τροποποίηση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Football League (Β' Εθνικής Κατηγορίας) αγωνιστικής περιόδου 2010-2011

2.- Επικύρωση πρωταθλημάτων Football League και Football League 2 (Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας)

3.- Ορισμός αγώνων διαβάθμισης

4.- Διάφορα Θέματα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου