Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Το... κερασάκι στην παρωδία


Αυτό θα είναι το επιστέγασμα της φαεινής και επίμονης επιβολής της διεξαγωγής πλέι οφ στα τέλη Ιουλίου.

Η απόλυτη απαξίωση για τη Football League είναι πια προ των πυλών, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Δόξα Δράμας δεν θα καταφέρει καν να παραταχθεί απόψε στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ, του εν αναμονή θριαμβευτή της κατά τα άλλα παρακμιακής διαδικασίας των παιχνιδιών διαβάθμισης.

Στο όνομα της νομιμότητας αποφασίστηκε πριν από 10 μέρες η πραγματοποίηση των πλέι οφ και εξαρχής η κοινή λογική προδιέθετε για το πολύ πιθανό... κραχ.

Γιατί ναι μεν ΟΦΗ και Λεβαδειακός, οι δύο διεκδικητές της ανόδου, κατάφεραν να παρουσιάσουν αξιόμαχες ομάδες, ωστόσο οι έτεροι συμμετέχοντες απλώς έκαναν υπέρβαση συμμετοχής.

Και αν ο Διαγόρας προτίμησε να δώσει την ευκαιρία στους πολλούς ταλαντούχους πιτσιρικάδες του, η Δόξα αρκέστηκε σε μία 12άδα μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθεί.

Οι «μαυραετοί» έκαναν υπέρβαση, όμως δεν άντεξαν φυσιολογικά. Ο Βέρτζος αποχώρησε από το ξενοδοχείο και χθες ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Τιμωρημένοι οι Γελαδάρης, Νίκος Τσιμπλίδης και Κάπελ, τραυματίες οι Σιάκκας, Χλωρός, Ρούτσης, Πακάλτσης και Καρακώστας. Τι απέμεινε; Εξι παίκτες!

Ως αργά τη νύχτα ο Θανάσης Σάμιος είχε συνεργασία με νομικούς ώστε να αποσαφηνιστεί το αν η μη εμφάνιση ελλοχεύει τον κίνδυνο περαιτέρω τιμωρίας πέραν του μηδενισμού στο ματς, οπότε να επιλεχτεί η εναλλακτική της παρουσίας στο γήπεδο και της δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής εκεί.

ΟΦΗ: «Τρέχει» για Super League

Στον ΟΦΗ περιμένουν τις εξελίξεις για το αποψινό παιχνίδι, όμως ούτως ή άλλως έχουν στρέψει το βλέμμα στο άμεσο μέλλον, καθώς η μεγάλη επιστροφή στη Super League απαιτεί γρήγορες κινήσεις, ρευστό και πολλές μεταγραφές ποιότητας. Σε πρώτο πλάνο, δε, μπαίνει η γενική συνέλευση της 10ης Αυγούστου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη να έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε να συνεισφέρουν επιχειρηματίες στην επόμενη μέρα.

Για την τιμή των όπλων

Το εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Διαγόρα θα φιλοξενήσει απόψε το στάδιο της Φυλής. Οι Βοιωτοί έχασαν στο προχθεσινό ντέρμπι με τον ΟΦΗ την ευκαιρία να «κλέψουν» την άνοδο και πλέον έχουν ξεμείνει από... όρεξη. Στον αντίποδα, τα πιτσιρίκια των Ροδιτών, έχοντας κλέψει την παράσταση στα πλέι οφ, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις ώστε να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

FOOTBALL LEAGUE
ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(έπειτα από 4 αγωνιστικές)
Α. Ομάδα Β. Τέρμ.

1. ΟΦΗ 12 8-4
2. Λεβαδειακός 9 5-2
3. Δόξα Δράμας 6 5-7
4. Διαγόρας 1 1-6



goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου