Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στην Superleague ο ΟΦΗ


Μετά από δύο χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Superleague, καθώς η Δόξα Δράμας αδυνατεί να αγωνιστεί στο σημερινό ματς και οι Κρητικοί κερδίζουν το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Δεν θα τιμωρηθεί εκτός απροόπτου η ομάδα της Δράμας.

Στην Superleague ανήκει πλέον ο ΟΦΗ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέϊ οφ της Football League. Ο σημερινός αγώνας με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Καλλιθέας δεν θα διεξαχθεί, καθώς η ομάδα της Δράμας αδυνατεί να κατέβει και έτσι οι Κρητικοί κερδίζουν το παιχνίδι με 3-0 και επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο "Ελ Πάσο" θα παρουσιαστεί πριν την επίσημη έναρξη του αγώνα (20.30), ο γενικός αρχηγός της Δόξας Αντώνης Κασδοβασίλης, έχοντας μαζί του τα δελτία των έξι διαθέσιμων παικτών που έχει στην διάθεσή του ο Μιχάλης Γρηγορίου και τις ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο που πιστοποιούν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Μάλιστα, η ΠΑΕ της Δράμας έστειλε σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή το πρωί, του Σαββάτου ακολουθώντας τις οδηγίες του νομικού της συμβούλου.

Επίσης, εκτός απροόπτου η επιτροπή πρωταθλήματος της Football League δεν θα παραπέμψει το θέμα στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Πάντως, η ενδεκάδα του ΟΦΗ θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο, στην συνέχεια ο διαιτητής Αμπάρκιολης θα σφυρίξει την λήξη του αγώνα και θα κλείσει το φύλλο αγώνα, μηδενίζοντας στο συγκεκριμένο ματς την Δόξα και ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς που ήθελε για την άνοδο και ο αγώνας της Δευτέρας (1/8) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου θα έχει τον χαρακτήρα της φιέστας ανόδου στην Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου