Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Συμφώνησε με ΠΑΣ ο Ζαϊρί


Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψαν πολύ τη μετεγγραφή του Ζαϊρί και δικαιώθηκαν αφού κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα Ιωάννινα και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΠΑΣ επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Ζαουάντ Ζαϊρί και τελικά κατάφερε να αποσπάσει το "ναι".

Αναλυτικότερα:

Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας, αυτής του Ζαουάντ Ζαϊρί, αναμένεται να ανακοινώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια του φιλικού τεστ προετοιμασίας με τη Λάρισα!

Ο 29χρονος Μαροκινός εξτρέμ έφτασε στην πρωτεύουσα στα Γιάννινα το πρωί της Πέμπτης (18/8) για τις τελικές συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους το οποίο θα του αποφέρει 300.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό και όπως όλα δείχνουν στο φιλικό με την ΑΕΛ θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Ζαϊρί στον «Αγιαξ της Ηπείρου»!

Η συγκεκριμένη κίνηση της διοίκησης έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, ενώ εκτός των εντυπώσεων, θεωρείται βέβαιο πως ο ΠΑΣ θα έχει πάρα πολλά κέρδη αγωνιστικά, αφού ο Μαροκινός είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των «κυανόλευκων»!

Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Στο μεταξύ, για το αποψινό (9μ.μ.) ματς ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ, Στέφαν Ντε Μολ συμπεριέλαβε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, τους Κηπουρός, Ταμπάσης, Πάντος, Λίλα, Μπουζίντ, Οικονόμου, Κώτσιος, Χουτ, Βάντερσον, Μιχαήλ, Κειτά, Τζημόπουλος, Τσάνης, Πατσατζόγλου, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Τζάνης, Κουέβας, Μπακαγιόκο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντάσιος, Κυριάκος και οι Φέγκρους, Ιωάννου και Παππάς.

Φιλικό με την Σκεντερμπέου

Τέλος, ακόμα ένα εντός έδρας φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε σήμερα για τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 20:00 στους «Ζωσιμάδες» θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αλβανίας, Σκεντερμπέου στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, με αντίπαλο τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου