Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Στα Γιάννενα για το φιλικό με ΠΑΣ η ΑΕΛ


Η αποστολή της ΑΕΛ ταξίδεψε για τα Γιάννενα για το φιλικό ματς με τον ΠΑΣ (Πέμπτη 18/6 21:00). Εκτός αποστολής ο Τσιμπάμπα.

Η ομάδα της ΑΕΛ ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό τα Γιάννινα για το φιλικό ματς προετοιμασίας με αντίπαλο τον ΠΑΣ, αναμέτρηση από την οποία ο Κρις Κόουλμαν αναμένεται να βγάλει πολλά συμπεράσματα.

Ο Ουαλός τεχνικός μετά το τριήμερο ταξίδι στην πατρίδα του (λέγεται πως κοίταξε και κάποιους παίκτες), επέστρεψε στην Λάρισα και καταστρώνει τα πλάνα του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κόουλμαν πήρε μαζί τους τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Πρίφτης, Καλί, Ιγκλέσιας, Μπόα Μόρτε, Σεσίνια, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Καρανίκας, Ρέντζας, Ααράμπ, Νεμπεγλέρας, Χασομέρης, Γκονζάλες, Κατσιαρός, Χατζής, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Σαϊτιώτης, Παπαγεωργίου.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζόελ Τσιμπάμπα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ουαλός τεχνικός είναι εκνευρισμένος μαζί του για ένα παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Τέλος να πούμε πως ο Νίκος Νταμπίζας θα μιλήσει στις 13:00 σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει για το "αντίο" από τους βυσσινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου