Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Μια ανάσα από Ζαϊρί ο ΠΑΣ


Στη λίμνη των Ιωαννίνων φαίνεται πως πλησιάζει ο Ζαουάντ Ζαϊρί, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Στα Γιάννενα θα βρεθεί μέσα στην εβδομάδα ο Ζαουάντ Ζαϊρί με σκοπό να συζητήσει από κοντά με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της φετινής σεζόν ακούει στο όνομα Ζαουάντ Ζαϊρί και οι άνθρωποι του ΠΑΣ κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να φέρουν τον παίκτη στα Γιάννενα.

Βέβαια οριστική συμφωνία δεν υπάρχει οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ο 29χρονος άσος να μεταβεί στην πόλη των Ιωαννίνων μέσα στην εβδομάδα, για να πέσουν οι υπογραφές.

Το κλίμα είναι καλό και στη συζήτηση που αναμένεται να έχει ο Μαροκινός άσος με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη, θα δοθούν κάποιες εγγυήσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Μαροκινός μέσος βρίσκεται εδώ και μήνες στο μεταγραφικό προσκήνιο του «Αγιαξ της Ηπείρου» και όλα δείχνουν πως έχει φτάσει η ώρα το φλερτ να οδηγηθεί σε... γάμο. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Ζαϊρί να πηγαίνει στα Ιωάννινα την Τρίτη ή την Τετάρτη, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποτελέσει το δέκατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, ο οποίος κινείται για έναν ακόμη παίκτη, στον χώρο της επίθεσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου