Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Κληρώνει για ομάδα «α» και ομάδα «β»


Η Super League μετά τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων επισπεύδει τις διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας περιόδου.

Έτσι, το μεσημέρι στις 1:00 στα γραφεία της Super League θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα προκειμένου να προκύψει η «ομάδα Α» και η «ομάδα Β» που υπάρχουν στο πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η «ομάδα Α» παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και η «ομάδα Β» εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

«Ούτε καν ένδειξη»

Την ικανοποίηση για την απόφαση ως προς την εξαφάνιση του υποβιβασμού αλλά και την απορία του για την αφαίρεση οκτώ βαθμών από το νέο πρωτάθλημα που επιβλήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων εξέφρασε ο Χρήστος Στάθης στον Sentra 103.3 FΜ.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, καμία απόδειξη, ούτε καν ένδειξη» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκ των νομικών εκπροσώπων της Καβάλας και πρόσθεσε αναφορικά με την κατηγορία για δωροδοκία που υπήρχε στη δίωξη: «Από την αρχή είχα πει ότι υπάρχουν τρεις βαθμοί δικαιοδοσίας και ότι θα δικαιωθούμε. Δεν υπάρχει στοιχείο δωροδοκίας όταν δεν έχουμε εκείνον που έχει παραλάβει το τίμημα».

Όσον αφορά την ποινή αφαίρεσης οκτώ βαθμών από την Καβάλα από το επόμενο πρωτάθλημα, ο Χρήστος Στάθης κυριολεκτικά απόρησε: «Δεν καταλαβαίνω πού στηρίζεται, γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος της Καβάλας. Οσο κι αν εξαντλήσω τη φαντασία μου, δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί επιβάλλεται αυτή η ποινή».

«Τι σχέση έχει ο Μάκης με την ΠΑΕ;»

Το παράδοξο της απόφασης είναι ότι ενώ «έπεσε» το σκέλος ως προς την Καβάλα (ο υποβιβασμός, δηλαδή, και το πρόστιμο των 300.000 ευρώ), έμεινε η ποινή για τον Μάκη Ψωμιάδη, για τον οποίον ισχύει το πρόστιμο των 90.000 ευρώ, ο εφ' όρου ζωής αποκλεισμός από οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και η εφ' όρου ζωής απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Χρήστος Στάθης επανέλαβε ό,τι είχε ειπωθεί από τους νομικούς της Καβάλας στο πρωτοβάθμιο, αλλά και το δευτεροβάθμιο όργανο. Οτι ο Μάκης Ψωμιάδης, δηλαδή, δεν έχει σχέση με την Καβάλα, σε αντίθεση με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία στο σκεπτικό της ανέφερε ότι αποδείχθηκε πως «ήταν και είναι ο εν τοις πράγμασι πρόεδρος, διοικητής και εκπρόσωπός της».

«Τι σχέση έχει ο Ψωμιάδης με την ΠΑΕ Καβάλα; Από πού προκύπτει ότι είναι αξιωματούχος; Δεν υπάρχει σε βάρος του Χρυσόστομου Ψωμιάδη ούτε ένα στοιχείο όπως έχει σχηματιστεί το πόρισμα» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Στάθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου