Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ντέρμπι με τα όλα του: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (+Video)


Σε ένα ματς με αποβολή, δοκάρι και πολλά γκολ Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 2-2. Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Θέαμα, πολλά γκολ, αποβολή, δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και αρκετά νεύρα.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Αγρινίου διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία και πλέον η υπόθεση παραμονή δείχνει ακόμα πιο κοντά. Ο ΠΑΣ έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά και δεν το εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να πατάει καλύτερα και να πιέζει ασφυκτικά την περιοχή του ΠΑΣ. Το σκορ άνοιξε ωστόσο ο Θεοδωρίδης με ένα πέναλτι που θα συζητηθεί, όμως η ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε γρήγορα με τον Μπακαγιόκο.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Ντε Βισέντι με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΣ, όμως ο Καμαρά ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα. Μοιραίος για τον Παναιτωλικό ο Ρότσα που αποβλήθηκε στο 38ο λεπτό, όπως και ο Μπακαγιόκο που έχασε αρκετές ευκαιρίες.

αυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητές: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας) - Η. Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φ. Ελευθερίου (Αθηνών)
Καιρός: Αρκετά σύννεφα

Παναιτωλικός (Τεννές): Τσενάμο, Κουτσομάνος, Κούσας, Αναστασιάδης (57' Παλαιολόγος), Άντι, Σιόντης, Ρότσα, Μουμίν, Θεοδωρίδης (Μπαμόνγκο 79'), Καμαρά (Μεζάκ 82'), Χαριστέας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Λίλα, Ντε Βισέντι (Μπεσέρα 68'), Βάντερσον, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (Ζαϊρί 76'), Μπακαγιόκο, Γεωργίου (Κουέβας 85'). Πάντος (86' κίτρινη),


Σκόρερ: Θεοδωρίδης (25' πέναλτι), Καμαρά (35' κεφαλιά) -- Μπακαγιόκο (30' πλασέ), Ντε Βισέντι (34' κεφαλιά)
Κάρτες: Καμαρά (13' Κίτρινη), Τζημόπουλος (13' κίτρινη), Κώτσιος (16' κίτρινη), Θεοωρίδης (25' κίτρινη), Ρότσα (κίτρινηΧ2 στο 38' και κόκκινη), Μπουζίντ (67' κίτρινη), Πατσατζόγλου (68' κίτρινη), Μπεσέρα (91' κίτρινη)
Ανασκόπηση αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να μπαίνει φουριόζος και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κηπουρού. Το σκορ άνοιξε ωστόσο με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Θεοδωρίδης έκανε το θέατρο της χρονιάς στο 24ο λεπτό με αντίπαλο τον Κώτσιο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ίδιος παίκτης από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Χαμός...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε το ματς στα ίσα πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Πατσατζόγλου με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Μπακαγιόκο, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Τσενάμο. Απούσα η άμυνα του ΠΑΣ σε αυτή τη φάση. Στο 34ο λεπτό το παιχνίδι γύρισε... τούμπα. Ο Τζημόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα στον Ντε Βισέντι, που με φανταστική "κρεμαστή" κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι πήρε απίστευτη τροπή και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το σκορ σε 2-2 στο 35ο λεπτό! Ο Άντι έκανε τη σέντρα, ο Μπουζίντ έχασε τη μπάλα και ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε.

Ξεκίνημα με δοκάρι

Ο ΠΑΣ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ όταν ο Κούσας μετά από μοιραίο λάθος στο 49ο λεπτό έδωσε ασίστ στον Μπακαγιόκο που μπήκε στην περιοχή, ξεπέρασε τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του σε κενή εστία πήγε στην απέναντι μεριά! Τρομερή φάση... Στο 55ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Γεωργίου που φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, μετά από μπαλιά του Ντε Βισέντι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να χάνει μικροευκαιρίες, χωρίς όμως να γίνεται απειλητικός. Ο Παναιτωλικός κρατούσε έξυπνα τη μπάλα και διατήρησε αυτό το 2-2 μέχρι το τέλος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι

Στις δυο απίστευτες ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν το σκορ ήταν 2-2. Στη μία ο Μπακαγιόκο μπροστά σε άδειο τέρμα πλάσαρε άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Γεωργίου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Επίσης αξίζει να σταθούμε στο πέναλτι που πήρε ο Θεοδωρίδης, καθώς έπεσε μόνος του.

Βίντεο με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα




Βίντεο με τη Συνέντευξη Τύπου


Ντεμόλ: «Ήμασταν άτυχοι» 

Ο Στέφαν Ντεμόλ υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο, ωστόσο δεν είχε την τύχη με το μέρος του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών μιλώντας στην Nova μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι παρακολούθησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο οποίο οι δύο ομάδες έδειξαν την ποιότητά τους, ενώ πρόσθεσε πως τα όσα έγιναν πέρσι μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

«Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω στο πρωτάθλημα και από τις δυο ομάδες. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι έχουν ίδια ποιότητα και μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Στέφαν Ντεμόλ.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία και αυτή την ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορούμε να παίξουμε έτσι και στη συνέχεια, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικούμε τη νίκη χωρίς να χάνουμε τόσες ευκαιρίες».

Τέλος, για τα όσα έγιναν στο παρελθόν μεταξύ των δύο ομάδων και την εικόνα του αγώνα, είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και το είδαμε και ότι έγινε στο παρελθόν έχει περάσει. Σήμερα εμείς κάναμε τρεις αλλαγές, βάλαμε τρεις επιθετικούς παίκτες – Ζαϊρί, Μπεσέρα και Κουέβας – είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο Παναιτωλικός έπαιξε για την ισοπαλία. Δεν ήμασταν τυχεροί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Τεννές: «Καλή και η ισοπαλία»

Ο Μπάμπης Τεννές υποστήριξε πως ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ, από τη στιγμή όμως που έμεινε με δέκα παίκτες είναι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στη Nova μετά την ισοπαλία με τους Ηπειρώτες και τόνισε πως οι δυο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη πριν την αποβολή και πως σύμφωνα με την ροή του παιχνιδιού η ισοπαλία δεν ήταν άδικο αποτέλεσμα.

«Από τη στιγμή που η ομάδα μας έπαιξε μια ώρα με παίκτη λιγότερο, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Μπάμπης Τεννές και πρόσθεσε: «Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου τα Γιάννινα ευτύχησαν με δύο επιθέσεις να σκοράρουν δύο φορές. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε εκτός από μια φορά. Θέλαμε την νίκη αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι καλή είναι και η ισοπαλία».

Στατιστικά Αγώνα

2
Γκολ
2
1
Ασίστ
2
11
Σουτ
10
2
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
3
5
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
3
5
Κεφαλιές
4
5
Αποκρούσεις
6
8
Επεμβάσεις
36
16
Κλεψίματα
12
13
Φάουλ
24
1
Οφσάιντ
3
10
Κόρνερ
3
38
Λάθη
39
9 /  41
Γεμίσματα
9 / 16

Το φιλμ του αγώνα

24' Ο Θεοδωρίδης έκανε θέατρο όμως ο διαιτητής έδωσε πέναλτι εις βάρος του Κώτσιου
25' Γκολ ο Παναιτωλικός και 1-0 με τον Θεοδωρίδη
28' Ο Μουμίν απέναντι από τον Κηπουρό, έδιωξε ο πορτιέρο του ΟΦΗ
30' Ο Μπακαγιόκο με πλασέ θα νικήσει τον Τσενάμο και θα κάνει το 1-1
34' Ανατροπή για τον ΠΑΣ με ωραία κεφαλιά του Ντε Βισέντι το σκορ γίνεται 1-2
35' Σε ένα λεπτό ισοφάριση με τον Καμαρά και 2-2
49' Ο Μπακαγιόκο μπροστά σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ
55' Ο Γεωργίου από κοντά θα κάνει το πλασέ η μπάλα στο δοκάρι
80' Ακυρωθέν γκολ για τον Μπεσέρα ως επιθετικό φάουλ
90(+4) Λήξη αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου