Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Σεφτέ με τριάρα! - ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 3-1 (+Video)


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε εύκολα με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.




Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Με τη νίκη του ο ΠΑΣ έφτασε στους 4 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στον έναν.

Η ομάδα του Ντεμόλ έδειξε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ενώ από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης εκτός από το πέναλτι που κέρδισε (το οποίο θα μπορούσε να αποφύγει ο Λίλα) για ακόμη ένα ματς δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα ο Όσκαρ Φερνάντεθ έχει πολύ δουλειά για να ετοιμάσει την ομάδα του για τα επόμενα ματς.

Στο ένα πέταλο του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, βρέθηκαν και φίλαθλοι του Ηρακλή, όπου φώναζαν συνθήματα κατά του Αστέρα Τρίπολης!

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λιλά, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (57' Κυριάκος), Ντε Βισέντι (79' Ζαϊρί), Γεωργίου (73' Ανδράλας), Μπακαγιόκο, Μπεσέρα.

Αστέρας Τρίπολης (Φερνάντεθ): Xακόμπο, Αργυρόπουλος (46' Ράγιος), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Φόρμικα, Λαδάκης, Ουσέρο (70' Έγκον), Κερ, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε (56' Μάρτινς).

Κίτρινες κάρτες: Λίλα (36', ΠΑΣ Γιάννινα), Γεωργίου (60', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (80', ΠΑΣ Γιάννινα)-Τσαμπούρης (75', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Μπακαγιόκο (21', ΠΑΣ Γιάννινα), Γεωργίου (59', ΠΑΣ Γιάννινα), Ζαϊρί (84', ΠΑΣ Γιάννινα)-Τσαμπούρης (37', πεν. Αστέρας Τρίπολης)



Μπήκε δυνατά ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, προκειμένου να δείξει ποιος είναι το "αφεντικό" στην έδρα του. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Γεωργίου μετά από γέμισμα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Επτά λεπτά αργότερα (11') ήταν η σειρά του Μπακαγιόκο από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, αλλά σωστά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και τελικά δέκα λεπτά αργότερα (21'), κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μπακαγιόκο  συνδυάστηκε με τον Μπεσέρα έξω από την περιοχή, προχώρησε ανενόχλητος και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Η απάντηση του Αστέρα, ήταν ένα σουτ του Χούλι στο 27', από το οποίο η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ. Στο 32', ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή των Αρκάδων από δεξιά και απέναντι από τον Χακόμπο δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Αστέρα. Στο 35', ο Λίλα με το αριστερό χέρι ανέτρεψε (θα μπορούσε να το αποφύγει) τον Ουσέρο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ίδιος ρυθμός και στο δεύτερο

Και στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν ίδιος με το πρώτο. Με τον ΠΑΣ να έχει την κατοχή της μπάλας να πιέζει για το δεύτερο γκολ, τον Αστέρα να αμύνεται συνεχώς και να δείχνει κάτι το αξιόλογο, μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε.

Στο 48', από το καλό σουτ του Μπεσέρα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ. Ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και στο 59' κατάφερε να κάνει το 2-1.

Συγκεκριμένα, ο Τζημόπουλος έκανε την μακρινή μπαλιά στον Γεωργίου, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 για τον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει στο 63', όταν ο Ουσέρο προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Κηπουρό, με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να διώχνει την μπάλα.

Στην συνέχεια ο ΠΑΣ ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με τον Ζαουάντ Ζαϊρί που είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή.

Στο 85', ο Μαροκινός άσος έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή, με μια κούρσα μπήκε στην περιοχή του Αστέρα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βίντεο με συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου