Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Άνοιξε ο δρόμος για δυο θέσεις


Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την Τετάρτη το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Άνοιξε ο δρόμος για Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Τα πράγματα όπως φαίνεται παίρνουν το δρόμο τους, αφού Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την Τετάρτη το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Έτσι ουσιαστικά αυτό που μένει είναι να δούμε ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν τις δυο ΠΑΕ στην βαθμολογία της Superleague, μία υπόθεση που δεν είναι εύκολη.

Αυτό το λέμε γιατί ΑΕΛ και Πανσερραϊκός έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητούν να ισχύσει το δεδικασμένο με την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Superleague.

Τώρα το τι θα πράξει η διοργανώτρια αρχή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν πάντως η ΕΕΑ εξετάσει τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας, τότε ανοίγει ο δρόμος για συμμετοχή τους στην πρώτη κατηγορία.

Αν στη συνέχεια δικαιωθούν ΑΕΛ και Πανσερραϊκός τα πράγματα μπλέκονται αρκετά. Λογικά λοιπόν η Superleague θα κάνει υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου