Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σε απολογία ο ΠΑΣ - Δεν προπονήθηκε ο Φεγκρούς


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις προπονήσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καρίμ Φεγκρούς.

Ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Το απόγευμα θα προπονηθούν για ακόμα μία φορά.

Την Πέμπτη (13:00) θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου "Ζωσιμάδες" η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού Στεφάν Ντεμόλ, στην οποία θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα καθώς επίσης και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε προς απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα ακόλουθα:

1)Στο 38΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν κατά του διαιτητή του αγώνα το υβριστικό σύνθημα: "ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ" με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για δύο (2) λεπτά προκειμένου να γίνουν οι απαραιτήτες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

2)Στο 38΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλος της εγκαλούμενης έριξε ένα (1) χάρτινο ποτήρι γεμάτο με coca cola μπροστά από τον πάγκο του 4ου διαιτητή.

Όπως αυτά σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που έγινε στις 18/9/2011, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος "SUPERLEAAGUE ΕΛΛΑΔΑ". Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου