Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

H UEFA "κρατά" ΑΕΛ και Σέρρες στη Σούπερ Λίγκα


Γνωμοδότηση της UEFA αναφέρει ότι σε περίπτωση υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης, η αντικατάσταση γίνεται με ομάδες από την ίδια κατηγορία. Το έγγραφο ήρθε έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ και θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου Λάρισα και Σέρρες να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει γνωμοδότηση της UEFA, η οποία εστάλη τον περασμένο Μάρτιο.

Με αυτό το εργαλείο, Λάρισα και Πανσερραϊκός θα πιέσουν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα και αντίθετα Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στη Football League.

Όμως, η ερμηνεία γίνεται κατ' αναλογία διότι ο υποβιβασμός των δύο ομάδων έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απάντηση ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όταν ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, έστειλε επιστολή τον περασμένο Μάρτιο στην αντίστοιχη υπηρεσία της UEFA με αυτό το ερώτημα και ο επικεφαλής της, Τραβέρσο, μέσω συνεργάτη του άναψε το πράσινο φως για ΑΕΛ και Πανσερραϊκό απαντώντας ότι εάν υποβιβαστούν ομάδες, τη θέση τους θα πάρουν ομάδες που ήταν στην κατηγορία!

Διαβάστε τα έγγραφα και το αγωνιώδες ερώτημα - διαπίστωση της ΕΠΟ ("θα πέσουν οι μισές ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα") για μια απάντηση - γνωμάτευση που θα τις λύσει τα χέρια για να προχωρήσει...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου