Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τέλος ο Ντεμόλ - Κλείνει ο Λεμονής στον ΠΑΣ


Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα το πρωί της Τετάρτης (23/11) στη σχέση ανάμεσα στον  ΠΑΣ Γιάννινα και τον Στεφάν Ντεμόλ. -  Ο Έλληνας προπονητής είχε συνάντηση χθες με τον κ.Χριστοβασίλη.

Ο Βέλγος τεχνικός, σε επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Πασχάλη Μοσχογλου, ενημερώθηκε πως η συνεργασία του με τον ΠΑΣ λαμβάνει τέλος, αφού κανείς στην ομάδα δεν είναι διατεθειμένος να δώσει και άλλη πίστωση χρόνου στο έργο του.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι ο διακανονισμός που θα επέλθει για την αποζημίωση του Βέλγου προπονητή.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποζημίωσή του είναι αρκετά υψηλή και αποτέλεσε εμπόδιο στο να βγει το διαζύγιό του με την ομάδα νωρίτερα, αφού και πριν από σχεδόν ένα μήνα υπήρχαν σενάρια αποχώρησής του.

Πέρα από το οικονομικό μέρος, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν ήταν ανάλογη των φιλοδοξιών που είχαν στην ομάδα των Ιωαννίνων για την παρουσία τους στην Σούπερλίγκα και η ήττα από την Ξάνθη ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Βέλγου τεχνικού, αναμένεται να λάβει το βάπτισμα του πυρός το Σάββατο (26/11) κόντρα στον Εργοτέλη, με το έργο που τον περιμένει κάθε άλλο παρά εύκολο να χαρακτηρίζεται.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους παίκτες του για περίπου μία ώρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ηρεμήσει την κατάσταση και αμέσως μετά ξεκίνησε την προπόνηση.

Ασκήσεις με μπάλα και τελειώματα των φάσεων περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", με τους Τζάνη και Ζαϊρί να παραμένουν εκτός. Έτσι έκαστοι θα τεθούν νοκ άουτ για το ματς στην Κρήτη.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (25/11) το  πρωί, οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τους Κρητικούς.  Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα αεροπορικώς για το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στεφάν Ντεμόλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί τον κ. Ντεμόλ για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».



Μόνο λίγες ημέρες θα μείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς προπονητή. Νέος της τεχνικός –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πρόκειται να είναι ο Τάκης Λεμονής.

Ο Έλληνας προπονητής είχε συνάντηση χθες με τον κ.Χριστοβασίλη, τον πρόεδρο της ομάδας στην Αθήνα. Σε αυτή οι δύο άνδρες συζήτησαν τα βασικά σημεία της συνεργασίας τους, καταλήγοντας σε συμφωνία στα περισσότερα από αυτά. Εκτιμάται ότι οι διαφορές που υπάρχουν δεν είναι… ικανές να χαλάσουν τον «γάμο» μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Λεμονή, ο οποίος πολύ σύντομα θα αναλάβει και επίσημα τα ηνία της ομάδας.

Χθες κυκλοφόρησαν και αρκετές φήμες περί ενδιαφέροντος των ανθρώπων της ομάδας για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος φέρεται πως ήταν η επόμενη επιλογή της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου