Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣ: Χωρίς τέσσερις με Εργοτέλη


Χωρίς τους Μπαγκαγιόκο, Τζάνη, Ζαιρί και Μπουζίντ θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Πρόστιμο στον Κειτά

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (26/11) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους τραυματίες Μπαγκαγιόκο (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Τζάνη, Ζαιρί, ενώ στα Γιάννενα έμεινε και ο Μπουζίντ ο οποίος αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα.

Επίσης εκτός έμειναν οι Ντάσιος, Ανδράλας, Ταμπάσης. Οι προαναφερθέντες παίκτες θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή, ενώ όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα πραγματοποιήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην αποστολή του ΠΑΣ για την Κρήτη είναι οι: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κειτά, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Κουέβας και Μπακαγιόκο.

Πρόστιμο στον Κειτά

Στο μεταξύ με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την διοίκηση ο Πολ Κειτά για φραστικό επεισόδιο που είχε με τον πρώην τεχνικό της ομάδας Στεφάν Ντεμόλ στις 17 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής Πολ Κειτά τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για τους εξής λόγους:

α) Για φραστικό επεισόδιο στην προπόνηση της 17ης Νοεμβρίου που είχε με τον Στεφάν Ντεμόλ,

β) Εκνευρισμένος με τον προπονητή και χωρίς κατόπιν άδειας αυτού αποχώρησε από το πρόγραμμα της προπόνησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου