Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 2-2 (+Video) - Νέος προπονητής του ΠΑΣ ο Αναστασιάδης


Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τα Ιωάννινα, σε ένα ματς όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεψε τις εντυπώσεις και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6' με τον Ιβοριανό επιθετικό. Ο Αθανασιάδης έφερε το ματς στα ίσια στο 17' για τους φιλοξενούμενους, όμως ο έμπειρος επιθετικός έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ για τους γηπεδούχους στο 48'. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ισοφάρισε με τον Λάζαρ στο 74' με εκτέλεση πέναλτι.

Το παιχνίδι είχε απίστευτο ρυθμό, πολλά γκολ, αμφισβητούμενες φάσεις, μεγάλους πρωταγωνιστές και έναν ΠΑΟΚ που φάνηκε αρκετά κουρασμένος.

Μεγάλος κερδισμένος ο ΠΑΣ ο οποίος θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι αν οι Μπεσέρα και Μπακαγιόκο ήταν πιο εύστοχοι.

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
διαιτητής: Α. Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ι. Δημητριάδης (Καστοριάς), Α. Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Α. Κουτσιαύτης (Άρτας)
Παρατηρητης: Γ. Μαζαράκης (Κεφ/νιας - Ιθάκης)
Καιρός: Αρκετή βροχή

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκούς, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Βίλα, Λίλα, Μπεσέρα (Κυριάκος 78'), Σκούφαλης (Ζαϊρί 66'), Μπακαγιόκο (Κεϊτά 85').

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία (Παπάζογλου 70'), Λαζάρ, Φωτάκης (Ίβιτς 53'), Γεωργιάδης (Ρομπέρ 70'), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Σκόρερ: Μπακαγιόκο (6' σουτ, 49' σουτ) - Αθανασιάδης (17' σουτ), Λαζάρ (πέναλτι 73')
Κάρτες: Σαλπιγγίδης (14' κίτρινη), Πάντος (20' κίτρινη), Βίλα (32' κίτρινη),Τζημόπουλος (κίτρινη 71'), Λαζάρ (74' κίτρινη), Παπάζογλου (81' κίτρινη),

Τρελός ρυθμός - πολλά γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δαιμονισμένο ρυθμό και από τις δυο ομάδες, ενώ η κερκίδα ήταν "φωτιά" με τον κόσμο να φωνάζει όλη την ώρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και έκλεισαν τον ΠΑΟΚ στα καρέ του. Έτσι στο 6ο λεπτό ο Μπακαγιόκο μετά από σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 με προβολή.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε δέκα λεπτά αργότερα και ενώ ο ΠΑΣ συνέχιζε να πιέζει προς την εστία του Κρέσιτς με τον γνωστό-άγνωστο Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Σαλπιγγίδης έκανε ένα γέμισμα προς την περιοχή και μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Κλάους που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Φωνές...

Ο ΠΑΣ έφτασε στο 2-1 στο 20ο λεπτό με τον Μπεσέρα, μετά από πάσα του Πάντου, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε καθώς είδε φάουλ του Αργεντινού με το δεξί χέρι πάνω στον Έτο.

Στο 30ο λεπτό ο ΠΑΣ έφτασε ακόμα μία φορά στο 2-1, όταν ο Μπεσέρα πέρασε εντυπωσιακά στον Βάντερσον που έκανε τη σέντρα, όμως ο Μπακαγιόκο έκανε άσχημο πλασέ και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Όπως στο ξεκίνημα...

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ξεκίνησε το παιχνίδι. Με τον ΠΑΣ δηλαδή στην επίθεση να χάνει καλές ευκαιρίες και τον ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Ο Μπεσέρα στο 48' βρήκε τον Μπακαγιόκο στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε ψηλά άουτ.

Τελικά ο Ιβοριανός άσος με την... τρίτη πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο παιχνίδι. Ο Πάντος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Φωτάκη να μην μπορεί να διώξει. Η μπάλα στρώθηκε στον Μπακαγιόκο που με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η Ανάσταση του Λαζάρ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ανάσα στο 73ο λεπτό όταν ο Λαζάρ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από χέρι του Τζημόπουλου σε εκτέλεσε κόρνερ του Ρομπέρ, και έφερε το σκορ στο 2-2.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι καθώς ο Βίλα έκανε δυνατό σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Έτο που προσπάθησε να το μαζέψει. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι καθώς ο Βραζιλιάνος δεν είχε πρόθεση.

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και ο Μπεσέρα ήταν εκπληκτικοί και πάντα μέσα σε όλες τις φάσεις. Ο Ιβοριανός όμως με τα δυο του γκολ έκανε ότι μπορούσε για να πάρει έστω τον ένα βαθμό ο ΠΑΣ.

Αναλυτικότερα:
  
Το φιλμ του αγώνα

Video με τα γκολ του αγώνα


86' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κεϊτά στη θέση του Μπακαγιόκο

85' Σουτ του Σαλπιγγίδη μέσ απ' την περιοχή από πλάγια θέση δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ

81' Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου για φάουλ στον Λίλα

78' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κυριάκος στη θέση του Μπεσέρα

77' Σουτ του Ζαιρί από δεξιά, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Κρέσιτς

74' Κίτρινη κάρτα και στον Λάζαρ για τον πανηγυρισμό του

73' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ, 2-2. Ο Λαζάρ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας

72' Πέναλτι υπερ του ΠΑΟΚ για χέρι του Τζημόπουλου μέσα στην περιοχή. Πήρε και την κίτρινη κάρτα

70' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Παπάζογλου και Ρομπέρ περνούν στο ματς αντί των Γκαρσία και Γεωργιάδη.

66' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Ζαϊρί στη θέση του Σκούφαλη

Ο ΠΑΣ ελέγχει το ρυθμό του αγώνα μετά και το δεύτερο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν απειλήσει την εστία του Φεγκρούς στο δεύτερο ημίχρονο

53' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς στη θέση του Φωτάκη

49' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ, 2-1. Γύρισμα του Πάντου από δεξιά, ο Φωτάκης προσπάθησε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Μπακαγιόκο που με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα

48' Ο Μπακαγιόκο έγινε δέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ

Έναρξη δευτέρου μέρους

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στα Γιάννενα

41' Δυνατό σουτ του Μπακαγιόκο από πλάγια θέση αριστερά, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς

32' Κίτρινη κάρτα στον Βίλα

30' Γύρισμα του Βάντερσον από αριστερά, σουτ του Μπακαγιόκο στην κίνηση, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτς

29' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μπεσέρα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα -μετά την κόντρα- πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κρέσιτς

21' Κίτρινη κάρτα στον Πάντο για διαμαρτυρία

20' Ο Μπεσέρα μπήκε στην περιοχή πέρασε τον Έτο και πλάσαρε σωστά τον Φεγκρούς. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε φάουλ του μέσου του ΠΑΣ πάνω στον αμυντικό του ΠΑΟΚ

17' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ, 1-1. Σέντρα από τα αριστερά, ο Σαλπιγγίδης πάσαρε με κεφαλιά στον Αθανασιάδη, που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

15' Μικρή διακοπή λόγω τραυματισμού του Λίλα

14' Κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη

10' Πολύ καλός ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα λεπτά με τους γηπεδούχους να πιέζουν τον ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη του γκολ

6' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ, 1-0. Εκτέλεση κόρνερ του Μπεσέρα από δεξιά, ο Μπακαγίοκο από το ύψος της μικρής περιοχής με προβολή άνοιξε το σκορ

Η σκακιέρα των προπονητών

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε με τον Φεργκούς κάτω από τα δοκάρια και τους Κώτσιο και Μπουζίντ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σκαρντοβέλι και Πάντος αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας, με τους Λίλα και Τζημόπουλος να αγωνίζονται ως αμυντικά χαφ. Ο Σκούφαλης αγωνίστηκε στα δεξιά, ο Βίλα στον άξονα και ο Μπεσέρα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Μπακαγιόκο.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρέσιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, με τους Μαλεζά και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Έτο και Σταφυλίδης αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας, με τους Λάζαρ και Γκαρσία σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης και Φωτάκης ήταν οι τρεις μεσοεπιθετικοί του «Δικέφαλου» του Βορρά, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων κατάφεραν να μεταφέρουν τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και έφτασαν στο γκολ με τον Μπακαγιόκο στο 6'.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή και μετά από απομάκρυνση της μπάλας του Κρέσιτς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια να φτάσουν και στο δέυτερο γκολ, με τους Μπεσέρα και Τζημόπουλο.

Άμεση απάντηση από τον Κλάους

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντιδράσει μετά το πρώτο τέταρτο και έφερε το ματς στα ίσια με τον Αθανασιάδη στο 18', μετά από γρήγορη αντεπίθεση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και πιέσει για το δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόραραν με τον Μπεσέρα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από απόφαση του διαιτητή.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1 και τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Καλύτερη η ομάδα του Χριστόπουλου στο πρώτο μέρος, είχε τις ευκαιρίες να πάρει σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Και πάλι Μπακαγιόκο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο Μπακαγιόκο σκόραρε (48') για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα των Ιωαννίνων, μέσα σε αποθέωση. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων μετά το γκολ της ισοφάρισης του Αθανασιάδη απέδωσαν καρπούς στο δεύτερο μέρος.

Ο Μπόλονι προσπάθησε να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας του, με τον Ίβιτς να περνάει στη θέση του Φωτάκη, σε μια προσπάθεια των φιλοξενούμενων να φέρουν για δεύτερη φορά το ματς στα ίσια.

Προβληματικός ο «Δικέφαλος»

Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, ψάχνοντας το τρίτο γκολ για να «κλειδώσουν» το ματς. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάνει με δυσκολία η μπάλα στην επίθεση και να μη δημιουργούνται ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Παρά τις αλλαγές του Μπόλονι, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους, καθώς τις όποιες φορές που έφτασε κοντά στην εστία του Φεργκούς με αξιώσεις, είχε κακή τελική πάσα.

Λύτρωση μέσω Τζημόπουλου

Ο Τζημόπουλος παραχώρησε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο 73', όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Ρομπέρ βρήκε τη μπάλα με το χέρι, σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Λάζαρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φεργκούς, φέρνοντας το ματς στα ίσια (2-2). Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσια, πάνω που έδειχνε βραχυκυκλωμένος και δίχως φαντασία στο παιχνίδι του.

Ο ΠΑΟΚ πάτησε καλύτερα από εκείνο το σημείο και μετά και προσπάθησε να φτάσει και στο τρίτο γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε να χάνει την συγκέντρωσή του, αναγκάζοντας τον Χριστόπουλο να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, μέσω των αλλαγών για να της δώσει νέα ώθηση.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δεν άλλαξε τίποτα, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, αλλά όχι τις εντυπώσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει από τους «Ζωσιμάδες» με τον βαθμό της ισοπαλίας.


Η συνέντευξη τύπου

Video με τη συνέντευξη τύπου


Χριστόπουλος: «Η καλύτερη φετινή εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά όχι και από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

«Σήμερα συνδυάσαμε ψυχή και ποιότητα. Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και είχαν αυτοπεποίθηση. Η τύχη μας γύριζε την πλάτη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Σήμερα κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση», τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ στην κάμερα της Nova.

Οσο για το τι έφερε το 2-2, επεσήμανε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με παίκτες μεγάλης αξίας. Κάναμε πολλές τελικές, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσες. Ηταν θέμα τύχης, κάποιες κατέληξαν γκολ, κάποιες όχι».

Τέλος, για τη δική του παρουσία στον πάγκο του ΠΑΣ ανέφερε: «Ολοι μέσα στην ομάδα θέλουμε να δώσουμε την ψυχή μας. Είναι τιμή μου που κάθισα στον πάγκο του ΠΑΣ, ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας».

Μπόλονι: «Δεν επηρέασε ο διαιτητής» - "Δίκαιη η ισοπαλία"

 
Ο Λάζλο Μπόλονι συμφώνησε πως η κούραση επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όχι όμως και η διαιτησία για το τελικό 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτέλεσμα που χαρακτήρισε δίκαιο.

Αρχικά, ο τεχνικός του «Δικεφάλου», σχολίασε: «Σήμερα δεν αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι για την ομάδα μου, προτιμώ να απαντήσω κατευθείαν στις ερωτήσεις. Επειδή μάλιστα είχατε απεργία είμαι σίγουρος πως θα έχετε περισσότερες ερωτήσεις να κάνετε».

Για τον ρόλο που διαδραμάτισαν η έλλειψη δυνάμεων και ο κακός αγωνιστικός χώρος: «Ήταν κάποιοι από τους λόγους».

Για το αποτέλεσμα: «Πρέπει να πω πως η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα, και οι δύο είχαν πιθανότητες να νικήσουν, βλέποντας το παιχνίδι πρέπει να πούμε ότι είναι δίκαιη».

Για το γκολ του Μπεσέρα, το οποίο δεν μέτρησε: «Δεν υπάρχει γκολ, σφύριξε φάουλ, η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει φάουλ. Ο Ετο έπρεπε να πάει ακόμη πιο δυνατά στην φάση αλλά ήταν φάουλ».

Για τον Αρετόπουλο: «Πρέπει να πω πως ο διαιτητής δεν επηρέασε το ματς παρόλο που είναι ένας διαιτητής χωρίς προσωπικότητα».

Video με τη συνέντευξη Πάντου και Σκούφαλη


Video με τη συνέντευξη Κρέσιτς, Έτο και Λαζάρ


Video με τα δάκρυα του Σκούφαλη


Χριστοβασίλης: «Αν αδικήθηκε κάποιος, αυτός είναι ο ΠΑΣ»

 
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι και από την διαιτησία του Αρετόπουλου, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τον «Δικέφαλο»: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα απέδωσε. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά η μπάλα έτσι είναι».

Για τη διαιτησία του Αρετόπουλου: «Αν κάποιος αδικήθηκε, αυτός είναι ο ΠΑΣ. Το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ και στο δεύτερο έπρεπε να μας δώσει πέναλτι».

Για το θέμα της παραχώρησης εισιτηρίων που «ανέβασε» τους τόνους ανάμεσα στις δύο ομάδες, εξήγησε: «Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε εισιτήρια στην ώρα του. Πριν δέκα μέρες ζήτησε, η αστυνομία το απαγόρευσε και με την δική μου προσπάθεια επετράπη σήμερα να πάρει εισιτήρια. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε εισιτήρια στον Παναιτωλικό επειδή το απαγόρευσε η αστυνομία. Τι είναι ο ΠΑΟΚ δηλαδή; Πρέπει να υπάρχει ισονομία και να τηρούνται ίδιοι κανόνες για όλους».

Λάζαρ: «Γήπεδο… χωράφι για πατάτες»!

 
Με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο περιέγραψε τον τραγικό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ μιλώντας μετά τέλος του ματς με τον ΠΑΣ (2-2).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος μέσος:

«Ήμασταν πολύ κουρασμένοι μετά την προσπάθεια του αγώνα της Τετάρτης και με αυτές τις συνθήκες και την εικόνα που είχαμε στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι καλό.
Ο ΠΑΟΚ, το γήπεδο δεν είναι για ποδόσφαιρο, αλλά προσφέρεται για χωράφι για καλλιέργεια πατάτας και γι' αυτό ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε μετά απ' όσα είδαμε την Τετάρτη”, είπε ο Ρουμάνος

Για την πρωτοβουλία να χτυπήσει το πέναλτι: «Αισθανόμουν πολύ καλά, πίστευα ότι θα σκοράρω πήρα τη μπάλα και πέτυχα το γκολ».

Για την διαιτησία στο σημερινό ματς: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Πρέπει να δεχθούμε ότι το αποτέλεσμα είναι 2-2».

Για τον έντονο πανηγυρισμό του: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρα και μου βγήκε το συναίσθημα».

Για την συνέχεια: «Έχουμε μία εβδομάδα για να ξεκουραστούμε και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ώστε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο».

Ατυχία με Παπάζογλου

 
Άτυχος στάθηκε ο Σάκης Παπάζογλου. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και όχι μόνο δεν βοήθησε τον «Δικέφαλο» να γυρίσει το ματς, αλλά πρόλαβε -στο διάστημα που έπαιξε- να αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και θα χάσει μερικές μέρες προπονήσεων, όπως και την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Έτσι κι αλλιώς πάντως είχε συμπληρώσει κάρτες.

Στον πάγκο του ΠΑΣ ο Αναστασιάδης!



Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε και τον νέο του προπονητή. Αυτός είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα πιάσει άμεσα… δουλειά.

Ο Έλληνας προπονητής είπε το «ναι» και θα αντικαταστήσει τον Ντεμόλ που είχε απομακρυνθεί πριν από λίγες ημέρες από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ. Ο Αναστασιάδης θα μεταβεί άμεσα στα Γιάννενα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα δουλειά καθώς η ομάδα είναι ήδη αρκετές μέρες με υπηρεσιακό τεχνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου