Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Έχασε τη μητέρα του ο Αναστασιάδης


Ο Άγγελος Αναστασιάδης πενθεί το χαμό της μητέρας του, Οσίας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Το θάνατο της μητέρας του θρηνεί ο Άγγελος Αναστασιάδης. Έφυγε από τη ζωή από βαθιά γεράματα (93 ετών) τα ξημερώματα και μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε την τελευταία δεκαετία βυθίζοντας στη θλίψη τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν είχε αρνηθεί πολλές επαγγελματικές προτάσεις, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του, τα οποία είχαν ξεκινήσει πριν από δέκα χρόνια και για αυτό ο τεχνικός της ομάδας Ιωαννίνων έπρεπε δύο φορές την εβδομάδα να πηγαίνει την μητέρα του στο νοσοκομείο ώστε να κάνει την θεραπεία της, καθώς η σχέση του 58χρονου προπονητή με τη μητέρα του ήταν πολύ στενή.

Η κηδεία της εκλιπούσας θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) στις 13:00  στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Σύσσωμη η ομάδα βρίσκεται στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.


Με ανακοίνωσή της ΠΑΕ, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού σωματείου του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον Άγγελο Αναστασιάδη για το θάνατο της μητέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Την μητέρα του έχασε απόψε τα ξημερώματα ο προπονητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Άγγελος Αναστασιάδης.

Η 93χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε δίπλα της τον προπονητή του ΠΑΣ που ήταν εξαιρετικά δεμένος μαζί της. Η κηδεία της εκπλιπούσας έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργος Χριστοβασίλης, το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο, οι Ποδοσφαιριστές και το Προσωπικό της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον κ. Αναστασιάδη και στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου