Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Με αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ντε Βινσέντι
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΣ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση αρκετών παικτών του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ούτως ή άλλως, πάντως, οι Γιαννιώτες αναμένεται να έχουν αρκετές επιστροφές, αφού ο Τζημόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει τη θέση του στη μεσαία γραμμή.

Παράλληλα, αναμένεται να επιστρέψει και ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος είχε αποκλειστεί από την αποστολή του παιχνιδιού με την ΑΕΚ γιατί αντέδρασε σε παρατήρηση του Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, ο Φεγκρούς έκανε θεραπεία και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης, λόγω της εξάρθρωσης τις κάτω γνάθου που έπαθε στο ΟΑΚΑ, πλην όμως οι άνθρωποι του ΠΑΣ αισιοδοξούν ότι θα έχει αποθεραπευθεί ως την Κυριακή.

Στο πρόγραμμα, εξάλλου, μπήκε ο Γεωργίου, ο οποίος είχε πρόβλημα στο δάχτυλο και τις προηγούμενες ημέρες γυμναζόταν μόνος του και πλέον τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Αναστασιάδη.

Σημειωτέον ότι ο τεχνικός του ΠΑΣ απουσίαζε από την προπόνηση, αφού παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε βρεθεί λόγω του θανάτου της μητέρας του και αναμένεται να επιστρέψει στα Γιάννενα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Τέλος, το τεχνικό επιτελείο του «Άγιαξ» αποφάσισε ότι ο Λίλα που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 15ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική.

Sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου