Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣ: Και τώρα Ολυμπιακός


Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχουν τα δύσκολα παιχνίδια για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά το ματς με την ΑΕΚ σειρά παίρνει αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Κυριακή (18/12).

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Καραισκάκη», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ υπό αρκετή ομίχλη, περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.

 Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Ανατολής (17:00).

«Μασκοφόρος» ο Φέγκρους

 
Ο Φέγκρους ξεκίνησε τρέξιμο φορώντας ειδικό προστατευτικό κράνος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο σαγόνι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ένωση, ενώ ο Γεωργίου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε εδώ και μιάμιση εβδομάδα από χτύπημα στο δάχτυλο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με μπάλα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βίλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΣ είναι η επιστροφή του Ντε Βισέντι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη (υπενθυμίζουμε πως κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός επεισοδίου με τον Έλληνα τεχνικό), ενώ κανονικά θα υπολογίζεται και ο Τζημόπουλος, που εξέτισε την ποινή του.

Άδεια λόγω γάμου ο Μπεσέρα

 
Την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στα Γιάννινα, περιμένουν οι παίκτες του ΠΑΣ, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο δύο παίκτες έχουν έναν λόγο παραπάνω να περιμένουν τον Έλληνα τεχνικό, αφού θέλουν να του ζητήσουν άδεια μετά το ματς με τους "ερυθρόλευκους", προκειμένου να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους.

Πιο συγκεκριμένα Μπακαγιόκο και Μπεσέρα θα ζητήσουν να λείψουν αμέσως μετά το παιχνίδι της Κυριακής για σχεδόν δύο εβδομάδες, χάνοντας το ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα (Πέμπτη 22/12), για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα ο Αργεντίνος έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει την άδεια αυτή, αφού στην πατρίδα του έχει οριστεί ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Μετάνιωσε ο Ντε Βισέντι

Την ίδια στιγμή ο Ντε Βισέντι παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε εξηγήσεις για το ατυχές συμβάν της περασμένης εβδομάδας, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης αντέδρασε σε μία παρατήρηση του προπονητή του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Ο Αργεντινός αμυντικός, ζήτησε συγνώμη και παραδέχτηκε το λάθος του.

Από τη μεριά της η διοίκηση έδειξε το καλό της πρόσωπο και έτσι όχι μόνο θα είναι στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά πιθανότατα θα γλιτώσει και το χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου