Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Την Πέμπτη πετάει για Ρόδο ο ΠΑΣ


Ακυρώθηκε η πτήση του ΠΑΣ από τα Γιάννενα στην Αθήνα και έτσι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε οδικώς για την πρωτεύουσα και από εκεί την Πέμπτη θα πετάξει για την Ρόδο για το ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα.

Αρκετή ταλαιπωρία θα υποστεί η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι να φτάσει στην Ρόδο για τον αγώνα της Πέμπτης (22/12) με αντίπαλο τον Διαγόρα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο λόγος έιναι πως ματαιώθηκε η προγραμματισμένη μεσημεριανή πτήση της Τετάρτης (21/12) από τα Ιωάννινα για Αθήνα, καθώς επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Αυτό είχε ως συνέπεια η αποστολή του ΠΑΣ να μεταβεί στην Αθήνα οδικώς να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και το πρωί της Πέμπτης (22/12, 07.20) θα πετάξει με προορισμό το σμαραγδένιο νησί.

Όσον αφορά την αποστολή του ΠΑΣ, ο Άγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε σε αυτή  17 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κειτά, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Σκούφαλης, Κυριάκος, Γεωργίου, Βίλα, Τζάνης και Κουέβας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φέγκρους, Ζαιρί, Μπουζίντ, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι και Μπακαγιόκο οι οποίοι αναχώρησαν για τις πατρίδες τους με άδεια και θα επιστρέψουν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Επίσης εκτός έμεινε ο τραυματίας Λίλα και ο Πάντος για λόγους ξεκούρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου