Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ιδού η Ρόδος...


Το πρωτάθλημα πλέον βρίσκεται σε κομβικό σημείο και η μάχη για την απευθείας άνοδο και τη συμμετοχή στα πλέι οφ κορυφώνεται. Το σημερινό «επιδόρπιο» της 22ης αγωνιστικής προσφέρει ένα σούπερ παιχνίδι στη Ρόδο, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΟΦΗ, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις τελικές βλέψεις των δύο ομάδων.

Ο Διαγόρας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα στην Καισαριανή, να εδραιωθεί στην τρίτη θέση και να μείνει κοντά στον Παναιτωλικό, ενώ ο πλήρως ανανεωμένος ΟΦΗ επιζητά το διπλό που θα του επιτρέψει να προσπεράσει τους Ροδίτες και να παραμείνει στο -6 από την απευθείας άνοδο. Ιδίως μετά τις χθεσινές νίκες του Παναιτωλικού και του Λεβαδειακού, αλλά και το τρίποντο των Τρικάλων το Σάββατο, η νίκη φαντάζει επιτακτική και για τους δύο, ενώ ενδεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν βολεύει κανέναν.

Ο θάνατός σου, η ζωή μου

Μία ώρα μετά το ντέρμπι στο «σμαραγδένιο» νησί ξεκινάει στο Ελληνικό μια μάχη με φόντο την παραμονή. Ο αναγεννημένος με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο Εθνικός φιλοξενεί την ουραγό Καλλιθέα και εφόσον βάλει τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι, τότε θα καταφέρει να ανασάνει και άλλο βαθμολογικά, ξεφεύγοντας και από τα πλέι άουτ. Για τους φιλοξενούμενους είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να διατηρήσουν τις έστω λίγες πιθανότητες αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου