Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ: Βάζουν μπρος τις ανανεώσεις


Μπορεί δημοσίως οι του ΠΑΣ Γιάννινα να διαλαλούν ότι ακόμη «τίποτα δεν έχει τελειώσει σε ό,τι αφορά την άνοδο στη Super League», αλλά σαφέστατα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο «Αγιαξ» της Ηπείρου ουσιαστικά έχει ήδη καπαρώσει το ένα εκ των δύο απευθείας εισιτηρίων και απομένει να κάνει συντήρηση του σαφούς προβαδίσματος που έχει για να το τσεκάρει και τυπικά.

Η ουσία όμως είναι ότι από τούδε και στο εξής η διοίκηση των πρωτοπόρων έχει την άνεση να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την επόμενη -άκρως απαιτητική- χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Η πρώτη κίνηση -και αναμενόμενη- είναι η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Στεφάν Ντεμόλ (στη φωτό με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη), ενώ θα αρχίσουν να κλειδώνουν και οι παραμονές πρωτοκλασάτων παικτών.

Ηδη, το δεξί χέρι του μεγαλομέτοχου, ο Βαγγέλης Αγγελής, έχει προαναγγείλει την ανανέωση συμβολαίου του Εμίλιο Φουρτάδο, στου οποίου το συμβόλαιο βάσει ασφαλών πληροφοριών θα μπει και μεγάλη ρήτρα, καθώς εκτιμάται ότι στο μέλλον θα απασχολήσει μεγάλους συλλόγους.

Στο μεταξύ, αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν κόντρα στη Βέροια, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί ρεπό. Τη θεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, συνέχισε ο Φουρτάδο, ενώ εν όψει του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ντάσιος. Ο Πάντος εξέτισε και επιστρέφει.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου