Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ: Η «απάντηση» σε μία σιωπηρή κόντρα


Είναι κοινό μυστικό στα Γιάννενα, αλλά εντός των ορίων του επαγγελματισμού οι λεπτές ισορροπίες τηρούνται. Η συνύπαρξη του Στεφάν Ντεμόλ με τον Μανόλη Σκούφαλη ορίζονται με βάση τα προαναφερόμενα στάνταρ και ως φαίνεται θα χρειαστεί να συμβεί κάτι ανατρεπτικό για να αλλάξει τα δεδομένα.

Είναι δεδομένο ότι ο Βέλγος από νωρίς εκτίμησε ότι δεν παίρνει τα αναμενόμενα από τον ποδοσφαιριστή, όπως και ο δεύτερος ότι δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που άξιζε. Η προχθεσινή εμφατική παρουσία του Σκούφαλη στο ματς κόντρα στον Διαγόρα έφερε κατ' ουσία στην επιφάνεια το θέμα. Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση του Ντεμόλ με αφορμή το ότι ο Έλληνας στράικερ ξεκίνησε στην 11άδα.

«Αν ο Μανόλης Σκούφαλης είχε παίξει και τα προηγούμενα παιχνίδια όπως αυτό με τον Διαγόρα, θα είχε παίξει πολλά περισσότερα παιχνίδια. Δεν είμαι ο μοναδικός που περίμενε να δει μια τέτοια εμφάνιση από τον Μανόλη Σκούφαλη» δήλωσε κοινοποιώντας την αιτία που κατά βάση αγωνίζεται ως αλλαγή.

Άτυπη απάντηση υπήρξε από πλευράς «Μανόλο»: «Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Εγώ δίνω τα πάντα είτε παίζω 90 είτε 20 λεπτά και ο κόσμος μου δείχνει ότι ξέρει τι προσφέρω. Κάποιοι δεν το αναγνωρίζουν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» είπε σε κουβέντα του.

Το ρεκόρ του Ντεμόλ

Ο Στεφάν Ντεμόλ θα είναι προπονητής του ΠΑΣ και τη νέα χρονιά, καθώς χθες υπήρξε και η αναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση. Είναι μία διπλή επιτυχία του Βέλγου, καθώς όχι μόνο συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή του «Αγιαξ» στα μεγάλα σαλόνια, αλλά έγινε ο πρώτος τεχνικός ο οποίος από τη Football League συνεχίζει στη Super League.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης αρκέστηκε χθες να δηλώσει την απόλυτη ικανοποίησή του από το έργο του προπονητή, δίνοντας έμφαση στο σχέδιο που υπάρχει για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου