Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο τίτλος στο Αγρίνιο, η συνέχεια στις αίθουσες - Η 34η αγωνιστική της Football League (+Video)


Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Football League πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε με 3-2 την Ηλιούπολη, ενώ ο ΟΦΗ συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1. Τρεις ομάδες από την Αθήνα στα πλέϊ άουτ, ενώ η τέταρτη θα ξεκαθαρίσει από αγώνα μπαράζ μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού. Η συνέχεια στις αίθουσες για τις αδειοδοτήσεις και την καταγγελία της Καλλιθέας. Έβαλε τα κλάματα ο Κώτσιος!

Το Αγρίνιο δεν πανηγυρίζει μόνο για την απευθείας άνοδο του Παναιτωλικού στην Superleague, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέρασε από την Ηλιούπολη, επικρατώντας με 3-2 της ομώνυμης ομάδας και σε συνδυασμό με το πάρτι που έκανε ο ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" συντρίβοντας με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε στο νήμα την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στην Κρήτη είχαμε επεισόδια πριν από το παιχνίδι και μια συναισθηματική έκρηξη του Ηλία Κώτσιου μετά τον αγώνα, όταν στη συνέντευξη Τύπου, ξέσπασε σε λυγμούς αναφερόμενος στις απειλές που δέχθηκε η οικογένειά του, μετά τον αγώνα των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο! Ο αμυντικός των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις σκέψεις του και αποχώρησε από την αίθουσα...

Από εκεί και πέρα, στα πλέι οφ της ανόδου θα συμμετέχουν, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα που νίκησαν με 1-0 στην Ρόδο τον Διαγόρα, ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 3-0 στη Νεάπολη του Ιωνικού και η Δόξα Δράμας που ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με 2-1.

Η νίκη αυτή δεν έφτανε στην Αναγέννηση πάντως, η οποία ακολούθησε την Καλλιθέα στην Football League 2, καθώς ο Εθνικός επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο Ελληνικό.

Έτσι, στα πλέϊ άουτ θα αναμετρηθούν τρεις ομάδες από την Αττική και αυτές είναι η Ηλιούπολη, ο Θρασύβουλος και ο Εθνικός, ενώ η τέταρτη ομάδα θα ξεκαθαρίσει από αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη ή το Σάββατο μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού.

Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν με 37 βαθμούς, με τον Αγροτικό να έχει κερδίσει με 2-1 και ο Ιωνικός με 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του σε αγώνα μπαράζ και ο ηττημένος θα συμμετέχει στα πλέϊ άουτ.

Βέβαια το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί στις αίθουσες της ΕΠΟ και της Football League την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Στην ΕΠΟ θα εκδικαστούν οι εφέσεις των ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και Πανθρακικού την Δευτέρα και θα μάθουμε αν θα πάρουν οι ομάδες άδεια συμμετοχής στα πλέϊ οφ, ενώ θα επανεξεταστεί ο φάκελος αδειοδότησης των Τρικάλων.

Στην Football League, θα συζητηθεί η καταγγελία της Καλλιθέας για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερώτητες του Ιωνικού και του Εθνικού. Εάν δικαιωθεί η Καλλιθέα, τότε θα υποβιβαστούν Ιωνικός και Εθνικός και στα πλέϊ άουτ θα συμμετάσχουν οι Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Video με όλα τα γκολ της 34ης αγωνιστικής της Football League


Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Ηλιούπολη-Παναιτωλικός 2-3

(74' Κρητικός, 89' αυτ. Αναστασιάδης-22' Θεοδωρίδης, 39' Kαραμαλίκης, 88' Μπουμάλ)

Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη για να έχει την όποια ελπίδα ανατροπής στον βαθμολογικό πίνακα και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα (3-2), έστω κι αν το παιχνίδι –όπως εξελίχθηκε- κράτησε την αγωνία αμείωτη ως το τέλος. Θεοδωρίδης (23') και Καραμαλίκης (39') πέτυχαν δυο γκολ για τους φιλοξενούμενους, αλλά το γκολ του Μπουμάλ στο 88' ήταν αυτό που αποδείχθηκε σωτήριο.
Κι αυτό διότι η Ηλιούπολη αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε δυο γκολ (74' Κρητικός, 89' αυτ. Αναστασιάδης), αλλά δεν ήταν αρκετά για την ισοπαλία. Τα νέα από την Κρήτη, όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε, είχαν ήδη φτάσει στην Ηλιούπολη και το πανηγύρι για το πρωτάθλημα άναψε για τα καλά με το σφύριγμα της λήξης.

Ηλιούπολη: Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Θάνος (57' Νιάρος), Μπέριος (42' Ιβάνοφ), Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου (50' Μπιτίλης), Δημήτρης, Ουρόσεβιτς.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μπαϊκαρά (69' Μπελεβώνης), Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης (53' Παππάς, 86' Βούκοβιτς).

Η συνέντευξη Τύπου

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Παναιτωλικού): Η τελευταία αγωνιστική μας έφερε μια απίστευτη χαρά. Η ομάδα του Παναιτωλικού κατέκτησε απόλυτα δίκαια το πρωτάθλημα με καθαρότατο τρόπο και 10 διπλά, αν και είχαμε βρεθεί μέχρι και 8 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μην ξεχνάμε πως μας είχαν κλαπεί και 2 βαθμοί στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Είναι απόλυτη δικαίωση για όλους. Η Ηλιούπολη μας αντιμετώπισε καθαρά και η φιλοξενία ήταν πολύ καλή. Αυτός είναι ο καλύτερος τίτλος απ' όσους έχω κατακτήσει στο παρελθόν.

Μίκι Τσίρκοβιτς (προπονητής Ηλιούπολης): Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό, είναι άξιος πρωταθλητής. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο, είχαμε αδυναμίες σε πολλούς τομείς. Είναι τιμή και χαρά για μένα που βρίσκομαι σε αυτό το πόστο. Με τη βοήθεια όλων, θα μείνουμε στη Β' Εθνική.


Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε (παίκτης Παναιτωλικού): Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα. Το αφιερώνουμε στον πρόεδρο και τον κόσμο μας στο Αγρίνιο. Η Ηλιούπολη είναι καλή ομάδα, όμως εμείς ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Ο δρόμος ήταν μακρύς για μας, όταν ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο ο πρόεδρος ήθελε να βγούμε οπωσδήποτε πρώτοι και είμαι χαρούμενος που το πετύχαμε. Η ομάδα έχει άριστη οργάνωση και όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ο πρόεδρος, ο κόσμος, οι προπονητές και συμπαίκτες μου. Θα ήθελα σίγουρα να μείνω και την επόμενη σεζόν στον Παναιτωλικό, ενόψει της περιπέτειας που μας περιμένει στη Σούπερ Λίγκα.


Κώστας Αδαμόπουλος (παίκτης Ηλιούπολης): Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Το ματς ήταν καθοριστικό για μας, καθώς θέλαμε μόνο τη νίκη για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, όμως δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι και ιδίως το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε έκρινε τα πάντα, την ώρα που προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς θα μείνουμε για άλλον ένα μήνα εδώ. Πλέον χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για να παραμείνουμε στην κατηγορία.

___________________________________________________________

Διαγόρας-Τρίκαλα 0-1

(61' Μανουσάκης)

Τα Τρίκαλα έκαναν το... χρέος τους στη Ρόδο, νικώντας με 1-0 τον Διαγόρα εκτός έδρας και πλέον απομένει το θέμα της αδειοδότησής τους για να μάθουν αν θα μετάσχουν στα play off, διεκδικώντας το κάτι παραπάνω. Ο Μανουσάκης με κεφαλιά ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εννέα βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ. Ο Διαγόρας τερμάτισε έβδομος.

Διαγόρας: Χειμωνέττος (84' Τυρέλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης, Χαντζόπουλος, Φράγκος, Μαριεττάκης (70' Καρπαθάκης), Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Γεωργίου.

Τρίκαλα: Πούρης, Μπακομήτρος, Μπουκουβάλας, Γιώτας, Γεωργίου, Σαββίδης, Ιακωβάκης (59' Μίνγκας), Μπαλού, Μανουσάκης, Σκεπάνοβιτς (89' Τζανής), Ένοκ.

___________________________________________________________

Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας 2-0

(49' Τσεμπερίδης, 92' Φαρινόλα)

Μακριά από τα βάσανα του υποβιβασμού βρέθηκαν στο φινάλε της κούρσας Εθνικός και Αγροτικός Αστέρας, με την ομάδα του Νίκου Παντέλη να πανηγυρίζει μια μάλλον άνετη νίκη με 2-0 στο Ελληνικό. Ο Τσεμπερίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 49ο λεπτό ενώ στις καθυστερήσεις ο Φαρινόλα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς (77' Καραχάλιος), Βιδάλης, Κοκκίνης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Ψιάνος (90' Παστός).

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Γόγολος (68' Κωνσταντινίδης), Σαμουηλίδης (59' Κούτσης), Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Μπεκιάρης (82' Κονέ), Ναλμπάντης, Στεφανίδης. 

___________________________________________________________

Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-3

(79' Ζουρούδης, 81' Πόποβιτς, 88' Κοιλιάρας)

«Βαριά» ήττα για τον Ιωνικό στη Νεάπολη από τον Λεβαδειακό (0-3), που τον στέλνει στην διαδικασία των play out. Η ομάδα του Νίκου Μαρωνίτη δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε ένα ανεβασμένο στο δεύτερο μέρος αντίπαλο, καθώς οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τα τρία γκολ τους στα τελευταία 11 λεπτά του αγώνα. Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι στον Ιωνικό, καθώς αποβλήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρβανίτης.

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Ρουσάκης, Μεϊντής (72' Ερρίκος), Δελήμπασης, Πολίτης, Βλάχος, Άλβες, Γιόνδης, Σπυριδάκης, Αρβανίτης, Πασάς.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος (73' Βασιλείου), Κορδονούρης, Λισγάρας, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας,, Σοϊλέδης, Ντιμπαλά (65' Ζουρούδης), Μπάρκογλου, Πόποβιτς (91' Λουτσιάνο).

Συνέντευξη Τύπου

Νίκος Μαρωνίτης (υπηρεσιακός προπονητής Ιωνικού): Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε κίνητρο και διάρκεια στην απόδοσή του. Μπήκαμε δυνατά, ψυχωμένα, είχαμε την κατοχή και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα μέχρι ένα προσωπικό λάθος από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ.
Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να πιέσουμε με αποτέλεσμα να δεχθούμε και άλλο γκολ. Η αλλαγή του Μεϊντή μας έβγαλε από τα πλάνα, καθώς έτσι και αλλιώς δεν έχουμε πολλές επιλογές. Έχει μείνει ένα παιχνίδι μπαράζ, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Ιωνικό, όχι εκεί που του αξίζει, αλλά εκεί που πρέπει. Να παραμείνει στην κατηγορία.

Γιάννης Παπακώστας (προπονητής Λεβαδειακού): Και οι δυο ομάδες είχαν κίνητρο. Εμείς για να μπούμε στα play off και ο Ιωνικός για την επιβίωσή του. Παρά τα προβλήματα, τα παιδιά του Ιωνικού μπήκαν ψυχωμένα. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε για το γρήγορο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε. Στο δεύτερο μέρος μετά το γκολ που προήλθε από λάθος παίκτη του Ιωνικού, όλα ήταν πιο απλά. Μπαίνουμε στα play off, έχουμε καλή ομάδα και θα σκύψουμε το κεφάλι για να διεκδικήσουμε την άνοδο.

___________________________________________________________

Πανθρακικός-Πιερικός 3-0

(56' Λιαπάκης, 81', 89' Γωνιάδης)

Σε ένα παιχνίδι δίχως το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Πανθρακικός έδειξε μεγαλύτερο ζήλο και πήρε τελικά τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Πιερικό, στο δημοτικό στάδιο της Κομοτηνής. Ο Γωνιάδης αναδείχθηκε πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του μέσα σε ένα οκτάλεπτο (81', 89').

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Μάλκι (56' Σουλτανίδης), Ορλάντο (73' Γωνιάδης), Αρσενίεβιτς (83' Σίμωσης), Ρομπέρ.

Πιερικός: Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου (70' Κόιτς), Δήμου, Χατζής, Περουτζίνι, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Κοντέων, Ομάρ (46' Σεχολάρι), Γ. Λαζαρίδης (86' Νίκου).

Η συνέντευξη Τύπου

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο με αποτέλεσμα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πριν ολοκληρώσουμε την χρονιά θα δώσουμε κάποιους φιλικούς αγώνες. Εύχομαι στον Πανθρακικό, σε περίπτωση που μπει στα play off, καλή επιτυχία.

Σάββας Παντελίδης (προπονητής Πανθρακικού): Πιστεύω πως η ομάδα μου είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Από την στιγμή που πετύχαμε το πρώτο γκολ ο δρόμος για την νίκη έγινε πιο ομαλός. Πρέπει να πω πως στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Γωνιάδη για την πολύ καλή του εμφάνιση. Πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Παύλος Δήμου (παίκτης Πιερικού): Πήραμε αρκετές εμπειρίες σήμερα, ωστόσο δείξαμε πως θέλουμε πολύ δουλειά. Είναι σημαντικό που πετύχαμε το στόχο της παραμονής.

Γιάννης Σίμωσης (παίκτης Πανθρακικού): Δυσκολευτήκαμε αρκετά, ωστόσο κλείσαμε με θετικό τρόπο τη χρονιά. Περιμένουμε μια καλή είδηση με τις αδειοδοτήσεις για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στα play off.

 ___________________________________________________________

Καλλιθέα-Θρασύβουλος 1-2

(75' Πλατέλλας-6', 24' Zαχαρόπουλος)

Ομοίως, χωρίς κίνητρο βαθμολογικό, και το παιχνίδι στην Καλλιθέα, με τον Θρασύβουλο να παίρνει το «διπλό», χάρη στα δυο γκολ του Ζαχαρόπουλου στο α' ημίχρονο και να στέλνει την Καλλιθέα στη Football League 2 με τελευταία ανάμνηση μια ήττα, την 21η της σεζόν. Οι πεδούχοι αρκέστηκαν να μειώσουν στην επανάληψη κι ενώ ο Θρασύβουλος ετοιμάζεται για τα play out και για εντατικοποίηση στην αναζήτηση προπονητή.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φαμπίνιο της Καλλιθέας

Καλλιθέα: Τακίδης, Ηρακλής (59' Μαρουκάκης), Σταύρου, Παραράς, Κισκαμπάνης, Καλτσάς, Πινδώνης (46' Φαμπίνιο), Παπαναστασίου (28' Αρκούδας), Ντακόλ, Καραδήμος, Πλατέλλας.

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Παπαθανασίου (51' Κολοτούρος), Βαλεριάνος, Ζώνας, Βασιλείου, Πρίπου, Τσιμικλής, Μίχος (55' Παπαζούδης), Λανγκλέ (76' Κακαράς), Κατσικής, Ζαχαρόπουλος.

Συνέντευξη Τύπου

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Καλλιθέας): «Για ακόμη μια φορά, χάσαμε από δικά μας λάθη. Έχω κουραστεί να το λέω. Στην αρχή κάναμε δύο λάθη που γίνονται μόνο στα παιδικά πρωταθλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε και γίναμε καλύτεροι. Πιέσαμε τον αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Άμα δεν βάζεις γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ήταν δύσκολη χρονιά για την Καλλιθέα. Μπορώ να πω ότι ήμασταν άτυχοι γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πλέον, περιμένουμε τις αποφάσεις για να δούμε τι θα κάνουμε».

Γιάννης Πλαβούκος (προπονητής τερματοφυλάκων Θρασύβουλου): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Είχαμε τον τερματοφύλακά μας σε μεγάλη μέρα. Η Καλλιθέα στο δεύτερο μέρος, με την έξυπνη τακτική της και τις αλλαγές του προπονητή, θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Παίζουμε στα play out και ελπίζω από τη δουλειά που θα κάνει ο νέος προπονητής η ομάδα να γίνει καλύτερη. Ο δικός μου κύκλος έκλεισε στην ομάδα. Η δουλειά μου είναι να γυμνάζω τερματοφύλακες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε».

___________________________________________________________

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

(45' πεν., 72' Αγρίτης, 66' Καμπάνταης, 69' Γιακούμπου- 40' Πατσατσόγλου)

Για τον ΠΑΣ ακόμη και ένας βαθμός απέναντι στον ΟΦΗ ήταν αρκετός για να του χαρίσει το πρωτάθλημα της κατηγορίας, αλλά οι προσδοκίες όλων αυξήθηκαν όταν στο 40ο λεπτό ο Πατσατζόγλου έκανε το 1-0 για τους Γιαννιώτες. Οι πανηγυρισμοί «πάγωσαν» όταν στο 45ο λεπτό ο Αγρίτης ισοφάριοσε από την «άσπρη βούλα» ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί μετέτρεψαν σε προσωπικό τους θρίαμβο το παιχνίδι, με τους Καμπάνταη, Γιακούμπου και ξανά Αγρίτη να γράφουν το τελικό 4-1.

Από τον ΟΦΗ αποβλήθηκε, εσκεμμένα, ο Γαλανόπουλος στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ένα αγώνα που αν και ξεκίνησε με δυσάρεστους οιωνούς (σ.σ. επεισόδια έξω από το γήπεδο), δεν είχε κανένα μελανό σημείο στη διάρκειά του. Με μόνη εξαίρεση μια μικρή ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες των δυο ομάδων αποδείχθηκαν ανώτεροι και το παιχνίδι τελείωσε με ανταλλαγές συγχαρητηρίων και πνεύμα ευ αγωνίζεσθαι.

Αναλυτικότερα:

Μία ακόμα άνοδος επετεύχθη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά θα χρειαστεί καιρός για να επουλωθούν οι «πληγές» που άνοιξε το βαρύ 4-1 από τον ΟΦΗ και δευτερευόντως η απώλεια του πρωταθλήματος που πηγαίνει πανάξια στον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες, αν και άπειροι, απέδειξαν ότι είχαν περισσότερη ψυχή από τον ΠΑΣ Γιάννινα και περισσότερο πείσμα στο τέλος.

Οι τελευταίες εμφανίσεις των «κυανόλευκων» είχαν παραδεχτεί οι αρμόδιοι ότι θα είναι κριτήριο για όλους και είναι προφανές ότι αυτό ισχύει και για όσους επιστρέφουν από το Ηράκλειο, ασφαλείς μεν, διασυρόμενοι δε από μία ομάδα που στηρίχτηκε κυρίως στον ενθουσιασμό της.

Δυστυχώς ο ΠΑΣ Γιάννινα για μία ακόμα φορά έδειξε ότι δεν μπορεί μία φορά να χαρίσει ένα μεγάλο διπλό στους φιλάθλους του και παρότι στο 39' βρέθηκε μπροστά στο σκορ με ωραίο γκολ του Πατσατζόγλου, ένα πέναλτι-εφεύρεση του Παμπορίδη και ένα τραγικό λάθος του Κώτσιου στην επανάληψη ήταν αρκετά να «κόψουν» τα πόδια των Γιαννιωτών και από εκεί και πέρα να αρχίσει ο αγωνιστικός κατήφορος με το κοντέρ των Κρητικών να σταματάει στο 4.

Δεν άξιζε τέτοιο φινάλε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή χρονιά, αλλά η ανεξήγητη παρουσία της ομάδας στο β' γύρο άμβλυνε τις όποιες καλές εντυπώσεις και πλέον κερδίθηκε μία άνοδος που δυστυχώς δεν έχει κανένας το κέφι να την πανηγυρίσει.

Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές και είναι ευκαιρία για τη διοίκηση να εντοπίσει τώρα τα προβλήματα και να βγάλει τα συμπεράσματά της για το ποιοι ευθύνονται, ώστε να χρεώσει ανάλογα το διπλό κάζο της τελευταίας αγωνιστικής.

Για το αγωνιστικό μέρος δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν άφησε τον ΟΦΗ να γίνει επικίνδυνος, αφού οι διάδρομοι προς την εστία του Κηπουρού ήταν καλά κλεισμένοι. Ο Ντεμόλ είχε ποντάρει στον ενθουσιασμό και στο ρίσκο του ΟΦΗ ότι θα άφηνε κάποια στιγμή ακάλυπτη την άμυνά του και στο 39' ο Μπακαγιόκο κατάφερε με ωραία ατομική ενέργεια να βγάλει τον Πατσατζόγλου σε θέση βολής κι αυτός δεν αστόχησε.

Εκεί όμως που χρειαζόταν η προσοχή για να κλείσει το ημίχρονο με 0-1, η «εφεύρεση» του Παμπορίδη έσωσε τον ΟΦΗ, αφού ο Αγρίτης ευστόχησε από τα 11 βήματα κι έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη φαινόταν ότι ο ΠΑΣ μπήκε και πάλι με αμυντικές βλέψεις και ήλεγχε το ρυθμό, ωστόσο το ολέθριο λάθος του Κώτσιου στο 57' επέτρεψε στον Καμπάνταη να διπλασιάσει τα τέρματα του ΟΦΗ. Στο σημείο αυτό κόπηκαν τα πόδια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα και άρχισε ένα επιθετικό κρεσέντο από τους γηπεδούχους που στο 69' και το 73' ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 με τα εύκολα τέρματα των Γιακούμπου και Αγρίτη.

Ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται για το πέναλτι και για οφσάιντ στο 4ο γκολ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει τώρα. Προέχει να επουλωθούν οι πληγές και να περάσουμε άμεσα στην επόμενη μέρα που βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα και τον ΟΦΗ να αγωνιά αν θα πάρει άδεια, τη στιγμή που ήταν σε όλα εκπρόθεσμος. Πλέον η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης που έχει το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι.

 ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπερτίν, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Κιάσσος (46' Γιακούμπου), Αγρίτης (81' Ζορμπάς), Καμπάνταης (71' Κατσικογιάννης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κειτά, Κυριάκος (71' Τζάνης), Μπακαγιόκο, Ανδράλας (71' φΟΥΡΤΆΔΟ), Πατσατζόγλου, Σκούφαλης.

Video με τα γκολ του αγώνα


Συνέντευξη τύπου

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και το 4-1 επί του ΠΑΣ παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Ανααστόπουλος. Δηλώσεις για το θέμα της άδειας έκανε ο Νίκος Μαχλάς, ενώ σαφώς ικανοποιημένοι παρουσιάσθηκαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χαρακτήρισε πέρα για πέρα δίκαιη τη νίκη της ομάδας του υπογραμμίζοντας ότι πέρα από την καλή εμφάνιση αυτό που κρατάει είναι και η αποτελεσματικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 53χρονος τεχνικός επισήμανε: «Καταρχήν τη νίκη τη σημερινή την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας που τόσο πολύ την ήθελαν. Αυτή είναι η αρχή και όταν πάρουμε και το χαρτί της αδειοδότησης έπεται και η συνέχεια». Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα ο προπονητής της κρητικής ομάδας τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν ότι ισοφαρίσαμε και από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι το τελικό 4-1 τα λέει όλα. Εμείς λοιπόν θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και παίρνοντας αύριο την αδειοδότηση θα κάνουμε την δική μας ανάσταση και θα προχωρήσουμε για τη συνέχεια. Εμείς το θέλαμε πιο πολύ το ματς απ΄ ότι τα Γιάννενα. Είναι μοιραίο λοιπόν όταν μια ομάδα έχει εκπληρώσει τον στόχο της να μην έχει τα κίνητρα αυτά ώστε να μπορέσει να παίξει καλά σε όλο το ματς. Για εμένα αυτό που μετράει ήταν ότι στο δεύτερο μέρος γίναμε πολύ πιο γρήγοροι και πιεστικοί, και πιο αποτελεσματικοί κάτι που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το θετικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες σήμερα βρεθήκαμε και στη μέρα μας και πετύχαμε τέσσερα τέρματα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη και ο διαιτητής δεν έπαιξε κανένα ρόλο . Δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά το ζητούμενο για εμάς είναι να μπορέσουμε αύριο να πάρουμε το χαρτί της αδειοδότησης».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος αφού έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό για την απευθείας άνοδο υπογράμμισε: «εμείς το χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες που δεν είναι ώρα για να της συζητήσουμε.»

Για το αν το ματς αποτέλεσε και μια απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν τον ΟΦΗ καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ο Αναστόπουλος απάντησε: «Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κανέναν. Ξέρετε τι ομάδα είμαστε και κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ξέρουμε ότι στους αγώνες ΠΑΣ – ΟΦΗ η ΟΦΗ – ΠΑΣ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Ο κόσμος επιζητούσε τη νίκη για αυτό και του την αφιερώσαμε και αυτό είναι μόνο η αρχή».

Για το τι πιστεύει ότι χρειάζεται να γίνει για να σταματήσει η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε: «Μεταξύ των ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει κάτι. Μπορεί να σταματήσει να υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το να λέμε ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα . Αυτά τα πράγματα αλλάζουν μόνο με πράξεις».

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Στεφάν Ντεμόλ μάλλον εκνευρισμένος από την απώλεια του τίτλου και την βαριά ήττα της ομάδας του τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης τον Παμπορίδη λέγοντας: «ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται την βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει ένα ματς».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΣ ήταν η εξής: «Συγχαρητήρια στο Νίκο (Αναστόπουλο) και στην ομάδα του για την σημερινή νίκη. Και τα 90 λεπτά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων . Για εμάς αυτή ήταν μια κακή ήττα που δεν την ήθελα . Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει. Ο ΟΦΗ πέτυχε δύο τέρματα και άλλα δύο γκολ του τα έδωσε ο διαιτητής Εμείς παίξαμε καλά μόνο στο πρώτο μέρος και βάση της εξέλιξης του σκορ η νίκη του ΟΦΗ ήταν φυσιολογική. Η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς αλλά ελπίζαμε και σε κάτι παραπάνω που δεν το καταφέραμε στο τέλος. Εύχομαι καλή τύχη στον ΟΦΗ στη διαδικασία των πλέι οφ και είμαι σίγουρος ότι θα είναι η 3η ομάδα που θα ανέβει. Με τις προσθήκες που έκανε τον Ιανουάριο ειδικά αυτές του Καμπάνταη και του Γεωργίου παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερος από τον πρώτο γύρο».

Φορτισμένο το κλίμα για τον Κώτσιο

Τον ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ ο Ηλίας Κώτσιος που σε ένα σημείο της τοποθέτησης του ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Σήμερα εδώ ήρθα γιατί έξι μήνες μετά το ματς με τον ΠΑΣ έγινε ένας πόλεμος προς το πρόσωπο μου. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι. Όταν μπαίνει μπροστά η οικογένεια και απειλούνται παιδιά είναι διαφορετικά τα πράγματα». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο αμυντικός του ΠΑΣ επισήμανε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στον ΠΑΣ Γιάννινα για την άνοδο. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε ήρωες γιατί καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο γιατί καταφέραμε να πάρουμε την κατηγορία χωρίς να μας βοηθήσει κανείς. Όλα τα παιχνίδια τα παίξαμε ίσο προς ίσο. Άλλα τα χάσαμε άλλα τα κερδίσαμε και ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς ένα κακό δεύτερο ημίχρονο από την πλευρά μας έφερε ένα βαρύ σκορ».

Από την πλευρά των παικτών του ΟΦΗ το παρόν έδωσε ο Άρης Γαλανόπουλος που δήλωσε: «Πετύχαμε μια καθαρή νίκη και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ επέλεξε να παίξει κόντρα επίθεση και αυτό μας ελαχιστοποίησε τους χώρους . Από εκεί και πέρα εμείς όταν πετύχαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ δείξαμε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κοντράρει όταν βρεθούμε στη μέρα μας. Κρατάμε το ότι η ομάδα κατάφερε καθ όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου να κρατήσει αήττητη την έδρα της, και το ίδιο θα φροντίσουμε να κάνουμε και στο πλέι οφ και βήμα βήμα να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Τις πληροφορίες που θέλουν τον ΟΦΗ να είναι έτοιμος να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα με κάθε νόμιμο τρόπο και όχι μέσω των πλέι οφ επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ν. Μαχλάς τόνισε: «Κερδίσαμε όλη την Ελλάδα με την συμπεριφορά μας. Κερδίσαμε έναν αγώνα δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δείξαμε σε όλη την Ελλάδα τι θα πει κρητική φιλοξενία. Για εμένα όλοι είμαστε το ίδιο και αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε 35 χρόνια ιστορίας στη Σούπερ Λίγκα , περνάμε μια δύσκολη στιγμή με την αδειοδότηση και είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσει αισιόδοξα για εμάς. Αύριο είναι το τελικό στάδιο και ειδικά εγώ είμαι πολύ περήφανος για την συμπεριφορά του κόσμου μέσα στο γήπεδο. Δεν πετάχτηκε το παραμικρό και μαζί με το 4-1 που ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα κλείσαμε μια χρονιά που περιμένουμε την αδειοδότηση για να ολοκληρωθεί ευχάριστα για όλους»

Για το θέμα της αδειοδότησης ο πρόεδρος του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Είμαι αισιόδοξος για την αδειοδότηση αλλά αυτά τα ξέρουνε καλύτερη οι δικηγόροι. Όλοι είμαστε ενωμένοι και αυτό έχει σημασία. Ο νόμος είναι σαφής. Σήμερα τελείωσε το πρωτάθλημα της Football League . Αυτό που μας ενδιαφέρει αρχικά είναι να πάρει αδειοδότηση η ομάδα και μετά θα διεκδικήσουμε με νόμιμό τρόπο την κατευθείαν άνοδο από την στιγμή που θα επικυρωθεί και η βαθμολογία της Football League».

Δηλώσεις έκαναν στη μικτή ζώνη και οι Φώτης Παπουλής, Σαϊμπου Γιακούμπου, και Χρήστος Μπούρμπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους :

Φ. Παπουλής: «Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά όσον αφορά το πρωτάθλημα. Το πρώτο ντέρμπι το πήραμε και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και στο ντέρμπι της αδειοδότησης. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας με την ευρεία νίκη που πετύχαμε και με την καλή μπάλα που παίξαμε. Δώσαμε το 100% και νομίζω ότι τους ευχαριστήσαμε. Γενικά στην ομάδα έξι μήνες που είμαι ο ΟΦΗ πάει από το καλό στο καλύτερο από αγωνιστική σε αγωνιστική. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο γύρο και συνεχίζουμε με κεκτημένη ταχύτητα για τα πλέι οφ».
Σαϊμπου Γιακούμπου: «Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη αλλά και για το γκολ που πέτυχα. Ένιωσα ωραία που σκόραρα μετά από αρκετό καιρό. Είχα κάποια προβλήματα τραυματισμού και δεν μπόρεσα να προσφέρω στην ομάδα αυτά που ήθελα. Ακόμα δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου στην διαδικασία των πλέι οφ».
Χρήστος Μπούρμπος: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι των play off και ειδικά στα πρώτα ματς που είναι κρίσιμα».






___________________________________________________________

Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας 2-1

(9' αυτ. Μοσχάκης, 85' Κάρλος Σίλβα- 24' Μαρκόφσκι)

«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ακολουθεί την Καλλιθέα στη Football League 2. Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη επικράτησε με 2-1 της Δόξας εντός έδρας, χάρη στην κεφαλιά του Σίλβα πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Οσο για την ομάδα της Δράμας, παρά την ήττα χαμογελά και προετοιμάζεται για τη μάχη των play off.  
Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Ροντρίγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Λούιζ Κάρλος, Αγγελόπουλος (46' Σάββας), Ντοριβάλ (54' Ραονέ), Μπουντούρης, Βούκοβιτς (77' Δημόπουλος), Μπαντάς, Θεοδοσιάδης, Σίλβα, Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Καρακώστας, Μαρκόφσκι, Ρούτσης, Χλωρός (61' Τσιμπλίδης), Χατζηπαντελίδης (67' Αλεξάντροβιτς), Μοσχάκης, Μαραγκός, Μπαξεβανίδης, Χατζηζήσης, Ντε Φαρία.

Η συνέντευξη Τύπου

Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Δόξας): Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, την Αναγέννηση κι έπρεπε να την παίξουμε με σοβαρότητα. Από την αρχή του αγώνα, κυριαρχήσαμε. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες κλασικές ευκαιρίες χάσαμε. Στο β' ημίχρονο η απόδοσή μας έπεσε και είναι λογικό, λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, ενώ παρά τις προσπάθειες των παικτών μου, δεχτήκαμε ένα γκολ που καθόρισε τον νικητή. Ήταν μια ήττα που δεν μας κοστίζει σε τίποτα. Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα και να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε μια ομάδα που άφησε καλά δείγματα γραφής σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν μπορώ παράνα δώ σω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Βάιος Καραγιάννης (προπονητής Αναγέννησης): Αν και παίξαμε έναν αγώνα, που είχε τεράστια σημασία για εμάς, δεν ήμασταν καλοί και στο τέλος, η Δόξα ήταν αυτή που έχασε. Ευτυχήσαμε να μη δεχτούμε γκολ μετά την ισοφάριση και στο τέλος το πετύχαμε εμείς και φτάσαμε στην επικράτηση. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε τις ενστάσεις. Αν πάμε στα μπαράζ, δεν θα πέσουμε...

Μάρκο Μαρκόφσκι (παίκτης Δόξας): Ήρθαμε να παίξουμε τη μπάλα μας, δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, ισοφαρίσαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας πειράζει η ήττα, ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ.

___________________________________________________________

Εθνικός Αστέρας-Βέροια 3-1

(24' Αργυρίου, 29' Χανιώτης, 58' Διαμάντης- 13' Καλτσάς)

«Βαθιά» ανάσα για τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, ο οποίος και πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Βέροια (3-1) και γλίτωσε την ψυχοφθόρα διαδικασία των play out. Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή, την οποία θεμελίωσαν από το πρώτο μέρος με γκολ των Αργυρίου και Χανιώτη στο 24' και 29' αντίστοιχα. Ο Διαμάντης απλά σφράγισε την λύτρωση στο 58'.

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Παντίδος, Άντονι, Σκάρος, Σανόκο (55' Λουάμο), Φραντζεσκί, Διαμάντης, Χανιώτης (73' Παπαζούδης), Αργυρίου (63' Βάσι).

Βέροια: Κοτταρίδης, Παγώνης, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Βεργώνης (75' Τσιάτσιος), Καλτσάς (63' Σκαθαρούδης), Μιχαλόπουλος, Λαναρής (72' Οικονόμου), Κουτσοσπύρος.

 ___________________________________________________________

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναιτωλικός    75
2. ΠΑΣ Γιάννινα    74
__________________________
3. ΟΦΗ    69
4. Τρίκαλα    60
5. Λεβαδειακός    60
6. Δόξα Δράμας    53
__________________________
7. Διαγόρας    52
8. Πανθρακικός    47
9. Βέροια    44
10. Πιερικός    41
11. Εθνικός Αστέρας    38
12. Αγροτικός Αστέρας    37
__________________________
13. Ιωνικός    37
14. Ηλιούπολη    36
15. Θρασύβουλος    36
16. Εθνικός    35
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    33
18. Καλλιθέα    19

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ

Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΛΕΪ ΟΦ

ΟΦΗ
Τρίκαλα
Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

ΟΦΗ    4
Τρίκαλα    2
Λεβαδειακός    2
Δόξα Δράμας    0

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Αγροτικός Αστέρας ή Ιωνικός
Ηλιούπολη
Θρασύβουλος
Εθνικός

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Αγροτικός Αστέρας-Ιωνικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Αγροτικός Αστέρας ή Ιωνικός    1
Ηλιούπολη    0
Θρασύβουλος    0
Εθνικός    0

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας
Καλλιθέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου