Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η UEFA βάζει στα πλέι οφ ΟΦΗ και Τρίκαλα!


Νέο σχέδιο που βάζει τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ προέκυψε έπειτα από τη συνάντηση του ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξή, με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Tζ. Ινφαντίνο, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή θα διαβαστεί επιστολή της UEFA, η οποία θα είναι εναρμονισμένη με όσα υποστήριξε ο κ. Ινφαντίνο.
Δηλαδή ότι η ΕΠΟ είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην οποία οι προϋποθέσεις αδειοδότησης είναι ακριβώς ίδιες για τις ομάδες που βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία και γι’ αυτές που ανεβαίνουν από τη Β’ Εθνική.

Επισήμανε, δε, ότι στα άλλα πρωταθλήματα οι προϋποθέσεις αδειοδότησης είναι διαφορετικές και στις ομάδες που κερδίζουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία δίνεται χρόνος προσαρμογής.

Με βάση τα παραπάνω κυκλοφoρεί έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ενδέχεται να υπάρξει παρέμβαση της UEFA προς αυτήν την κατεύθυνση, με την ΕΠΟ να την υιοθετεί και να αναστέλλει τη φετινή διαδικασία αδειοδοτήσεων για τις ομάδες τις Φούτμπολ Λιγκ και να ανοίγει το δρόμο για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του ΟΦΗ και των Τρικάλων, των οποίων οι φάκελοι αδειοδότησης έχουν απορριφθεί.

Με αυτόν τον τρόπο η ομοσπονδία θα βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει έπειτα από την προσφυγή της ομάδας της Κρήτης στα πολιτικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου