Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Κόπηκε" από τον Ντεμόλ, δοκιμάζεται στην Ρεάλ!


Έγινε κι αυτό! Ένας 18χρονος Ισπανός δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ και "κόπηκε" από τον Ντεμόλ, ενώ τώρα θα περάσει από τα τεστ της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε το story.

Από τη χώρα μας δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες οι οποίοι δεν μας... κάνουν και στη συνέχεια τους βλέπουμε να διαπρέπουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά και δεν αποκλείεται να αυξηθούν φέτος, λόγω των βιαστικών εκτιμήσεων του Στέφαν Ντεμόλ. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι...

Λίγο πριν ο Βέλγος αποχωρήσει (τον αποχωρήσουν) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, από την ομάδα πέρασε ένας 18χρονος Ισπανός, προκειμένου να δοκιμαστεί κι αν κριθεί καλός να παραμείνει. Πρόκειται για τον Σαούλ Βιγιανουέβα, που αγωνίζεται στην Κογκρέσο (Δ' Ισπανίας).

Το συγκεκριμένο παίκτη τον "ανακάλυψε" το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΣ και η ομάδα του δέχτηκε με χαρά να γίνει η δοκιμή στην ομάδα. Ο Ντεμόλ όμως, από ένα μονάχα δίτερμα, έβγαλε το συμπέρασμα πως "δεν κάνει" και μάλιστα τον χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ και όχι σαν 10άρι.

Μέχρι στιγμής η ιστορία δεν έχει κάτι το περίεργο, όμως κάπου εδώ μπαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασίλισσα" έστειλε αίτημα στην Κογκρέσο για να περάσει από δοκιμές ο Βιγιανουέβα και αν καταφέρει να τους πείσει τότε θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο του όνειρο και εμείς στην Ελλάδα θα μείνουμε με ανοιχτό το στόμα.

Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου