Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ντάσιος: «Με σεβασμό, όχι με φόβο στον Πειραιά»


Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το τελευταίο του δύσκολο ματς για τον πρώτο γύρο, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Με τους λεγόμενους «μεγάλους» οι Ηπειρώτες γνώρισαν δυο ήττες (εκτός με ΠΑΟ, ΑΕΚ) κι απέσπασαν μια ισοπαλία (εντός με ΠΑΟΚ) και το έργο τους στο Καραϊσκάκη θα είναι εξόχως δύσκολο.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ωστόσο, θα κατέβει στον Πειραιά για να παίξει το ποδόσφαιρό του και να πάρει ό,τι καλύτερο, σύμφωνα με τον κάπτεν της ομάδας, Γιώργο Ντάσιο.

Ο άσος του ΠΑΣ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για την μεγάλη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες: «Αναμφισβήτητα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο αφού παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ παικτών. Η αποστολή που έχουμε δεν είναι εύκολη, ωστόσο θα πάμε στο Καραισκάκη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και πρέπει εμείς από την πλευρά μας να δείξουμε την δέουσα σοβαρότητα. Τον Ολυμπιακό τον σεβόμαστε ως αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κατεβούμε να παίξουμε χωρίς φόβο και με πάθος».

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα αυτή που πέρασα. Από το καλοκαίρι στάθηκα άτυχος , αφού πρώτα τραυματίστηκα στα πλευρά στο φιλικό με τον Άρη στο Ζέεφελντ, ενώ όταν επανήλθα στο φιλικό με την Παναχαική έπαθα διάστρεμμα.
Δυστυχώς για μένα η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως τα περίμενα. Ωστόσο είμαι και πάλι εδώ, πανέτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό για να επανέλθω σε ένα καλό επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου