Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ: Με δυο αλλαγές στους «Ζωσιμάδες»


Με δυο αλλαγές στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Γιοσού Σαριέγκι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προφυλάξει τον Βάσκο αμυντικό, καθώς δε θέλει να ρισκάρει κάποια υποτροπή. Στην αποστολή των «πράσινων» για το ματς των Ιωαννίνων συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν επίσης, οι Καντέ, Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ, Νίνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης και Λαγός. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Καρνέζη και τους Κατσουράνη και Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Σιμάο και Βιτόλο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ.

Οι Ζέκα και Κουίνσι θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Κλέιτον σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Λέτο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα πάρει τη θέση του Τοτσέ στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με την ομάδα που παρατάχθηκε στην Νέα Σμύρνη.

Στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού», οι Νίνης και Σαριέγκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Ρούντολφ έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» ακολούθησαν πρόγραμμα το οποίο προέβλεπε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου