Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ (19:30 Novasports 1)


Δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους συγκρούονται στους «Ζωσιμάδες» για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αποτελεί το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής αφού ο εκ των πρωτοπόρων, Παναθηναϊκός, έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον "διψασμένο" για βαθμούς ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να βάλει ένα τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό που ψάχνει τη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από πικρούς αποκλεισμούς από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά ήττα μέσα στο γήπεδό τους από τον Αστέρα Τρίπολης (4-1), ενώ οι «πράσινοι» έμειναν εκτός συνέχειας βιώνοντας το δράμα των πέναλτι από τον Πανιώνιο.

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν είχε ανακοινώσει αποστολή μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου. Οι Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο τεχνικός της ομάδας είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο χωρίς να υπολογίζει τους Φέγκρους, Τζημόπουλο, Ανδράλα που είναι τραυματίες, τον Λίλα που έχει κάρτες και τον Μπουζίντ που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Αντίθετα, κανονικά προπονούνται οι Κεϊτά και Ζαϊρί.

Επαγγελματίας έγινε πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τους Αρκάδες και ο Γιάννης Ιωάννου.

Παναθηναϊκός

Με δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να παίξει ο Παναθηναϊκός. Κάτω από τα γκολπόστ θα επανέλθει ο Στέφανος Καπίνο αντί του Ορέστη Καρνέζη, ενώ και ο Κλέιτον θα έχει ξανά θέση βασικού με τον Τοτσέ να μένει στον πάγκο.

Σε ό,τι αφορά τη διάταξη, μπροστά από το νεαρό τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» ο Κατσουράνης θα παίξει ξανά σε θέση στόπερ με παρτενέρ τον Μπιάρσμιρ και τους Βύντρα, Σπυρόπουλου στα άκρα της άμυνας. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάο και Βιτόλο, με Κουΐνσι και Ζέκα να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες. Στην επίθεση οι Λέτο και Κλέιτον θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε όσα γκολ χρειαστούν για να φύγουν οι «πράσινοι» με το διπλό από τα Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου