Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Pre-game: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ


Αυτό το ματς έχει τη δική του ιστορία. Εχει μεγάλο παρελθόν, αλλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα τη δεδομένη χρονική στιγμή το παρόν είναι αυτό που «καίει».

Και το παρόν αναφέρει πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» πρέπει επειγόντως να επιστρέψει στις νίκες.

Το ότι ο ΟΦΗ προσφέρεται για υποψήφιο θύμα, τόσο το καλύτερο. Αλλωστε η βεντέτα των Ηπειρωτών με τους Κρητικούς από κείνο το μπαράζ της Ρόδου καλά κρατεί και δεν λέει να σβήσει με τίποτα.

Ακριβώς τρεις μήνες συμπλήρωσε χωρίς νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το 2-1 με την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» στις 2 Οκτωβρίου η χαρά της νίκης δεν πέρασε ούτε καν απ' έξω από τα Γιάννενα.

Στην αυγή του 2012 η νίκη για τον ΠΑΣ είναι αυτοσκοπός, μια νίκη που θα είναι και η πρώτη με τον Αγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο.

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει εξηγήσει στους παίκτες του πως περιθώρια ιδιαίτερα δεν υπάρχουν. «Περνάμε μια δύσκολη στιγμή και θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να απομακρυνθούμε από αυτή την κατάσταση» ανέφερε ο Αναστασιάδης στους παίκτες του.

Πρώτα νίκη, μετά μεταγραφές

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν και η αιτία για την οποία όλα τα μεταγραφικά θέματα μπήκαν προσωρινά στην άκρη. Ακόμα και η υπόθεση του Γιάννη Ζαραδούκα, που προς το παρόν έχει «παγώσει», από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρξε και δίαυλος επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ έχουν συνειδητοποιήσει και αυτοί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και το εργάσιμο της ημέρας, εκτιμάται πως θα δώσουν το «παρών».

Πάντα ευπρόσδεκτος

Η επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου στα Γιάννενα είναι πάντα από μόνη της ένα γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο. Ως αντίπαλος ο «allenatore» έχει τεθεί απέναντι από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» και έχει πάντα χειροκροτηθεί. Ακόμα και πέρυσι τέτοιον καιρό, όταν στους «Ζωσιμάδες» από τον πάγκο του μισητού ΟΦΗ αποτέλεσε περισσότερο μαξιλάρι ασφαλείας για την ομάδα του.

Ο τεχνικός των Κρητικών δεν έχει αναφερθεί τις τελευταίες μέρες στην ιδιαιτερότητα που κρύβει για αυτόν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, απλά αυτό που επιζητά είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει «στοπ» στην αγωνιστική κοιλιά του φινάλε του 2011.

Πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Σκούφαλης, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Μπεσέρα, Κυριάκος, Μπακαγιόκο

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Βερόν, Καλάιτζιτς, Παπουλής, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Μάντζιος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)


Sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου