Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Έπεσε στα βαθιά












Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την κληρωτίδα να μη βγάζει το μεγάλο ντέρμπι.

Η τύχη δε χαμογέλασε στους «κυανόλευκους», αφού ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην άτυπη πλέον «ρεβάνς» του εκκωφαντικού 4-0, χάρη στο οποίο οι Γιαννιώτες έφτασαν πέρυσι στα ημιτελικά.

Στα εύκολα έπεσε ο Παναθηναϊκός που κληρώθηκε να παίξει εντός έδρας με τα Τρίκαλα, ενώ ο νικητής του ζευγαριού Ηλιούπολη-Ολυμπιακός θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον μια ομάδα της Football League θα προχωρήσει στους «8» του θεσμού, καθώς ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχτεί στην Καισαριανή τον Διαγόρα.

Τα ζευγάρια των «16»

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός
Ηρακλής-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας
Ατρόμητος-Καβάλα Λάρισα-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης-Ηλιούπολη/Ολυμπιακός

* Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων η 22α Δεκεμβρίου κι αν χρειαστούν επαναληπτικοί η 5η Ιανουαρίου 2011.

* Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί εκπρόσωποι ομάδων, όπως των ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Διαγόρα, Ολυμπιακού δεν έδωσαν το «παρών».

* Ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εκλογών δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ να αποφορτιστούν από τους συνεχόμενους αγώνες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

* Για το Σάββατο 13 Νοεμβρίου όρισε τελικά η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα σε Καλλιθέα και ΠΑΣ Γιάννινα. Ως γνωστόν, λόγω της διεξαγωγής των εκλογών δε θα γίνουν αγώνες της Football League το επόμενο Σαββατοκύριακο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου