Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ντε Βινσέντι: «Μπορούμε την έκπληξη με ΠΑΟΚ»












Ο ΠΑΣ Γιάννινα «σόκαρε» πέρυσι όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου με το εκκωφαντικό 4-0 στους «Ζωσιμάδες».

Φέτος βρίσκει ξανά το «δικέφαλο του Βορρά» στο δρόμο του, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και το έργο των Ηπειρωτών πολύ πιο δύσκολο, καθώς θα παίξουν στην Τούμπα, σ' ένα ματς πάντως στο οποίο θα επιδιώξουν ακόμη και την ισοπαλία, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα διεξαχθεί επαναληπτικός στους «Ζωσιμάδες».

Η φετινή αποκάλυψη της ομάδας της Ηπείρου, Τόμας Ντε Βινσέντι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το επικείμενο ματς με τους Θεσσαλονικείς: «Δεν είναι εύκολο να κάνεις προβλέψεις για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, ενώ έχει και μια δυνατή έδρα. Εμείς όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θεωρούμε ότι έχουμε τα φόντα για να κάνουμε την έκπληξη και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί, ωστόσο θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Αναφορικά με τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, υπογράμμισε: «Περιμέναμε να νικήσουμε πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι. Βέβαια η κούραση που είχαμε από τους συνεχόμενους αγώνες μας επηρέασε, ωστόσο στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι σημαντικό όταν δεν πιάνεις τόσο καλή απόδοση να παίρνεις τη νίκη και αυτό το πετύχαμε χθες. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη θέληση και πάθος για να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο της ανόδου».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Έχουμε ξεκινήσει ένα πολύ καλό σερί, έχοντας στις πρώτες 8 αγωνιστικές επτά νίκες και μια ισοπαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ και ένα καλό τεχνικό τιμ. Η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Τέλος, για τον Στεφάν Ντεμόλ, είπε: «Είναι ένας προπονητής που του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Είναι κοντά στους παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας έχει όλους στο ίδιο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου