Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα λίγο πριν τα ντέρμπι


Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αγροτικού Αστέρα, όπως κα ο Εθνικός Αστέρας του Πανθρακικού. Δεύτερη νίκη της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά μια ημέρα πριν τα δυο ντέρμπι κορυφής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Σάββατο 27/11
Ιωνικός - Βέροια 0-0

Τρίκαλα - Πιερικός 1-2
(41` Μανουσάκης - 45`, 53` Γκουγκουλιάς)

Κυριακή 28/11

Αγροτικός Αστέρας - Λεβαδειακός 0-1
(66` Πόποβιτς)

Ηλιούπολη - Θρασύβουλος 1-0
(78` Νατσέφσκι)

Εθνικός - Δόξα Δράμας 2-2
(26` Ουατάρα, 76` πεν. Κορακάκης - 11` Γελαδάρης, 48` Μαρκόφσκι)

Καλλιθέα - Αν. Καρδίτσας 2-1
(62` Ζουμπουλάκης, 79` Κισκαμπάνης - 45` Ραονέ)

Πανθρακικός - Εθνικός Αστέρας 1-2
(32` Ρομπέρ - 1` Παλάσκας, 45` Φραντσέσκι)

Δευτέρα 29/11

Παναιτωλικός - ΟΦΗ
Διαγόρας Ρόδου - ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδικότερα:

Την πρώτη του νίκη μακριά από το σπίτι του σημείωσε ο Λεβαδειακός με θύμα τον Αγροτικό Αστέρα, χάρη στο γκολ του Πόποβιτς.  Σπουδαίο ματς στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", νίκες-οξυγόνο για Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα. Για ακόμη μία φορά μίλησε η έδρα της Ηλιούπολης.
Σάββατο 27/11

Ιωνικός - Βέροια 0-0

Τρίκαλα - Πιερικός 1-2
(41' Μανουσάκης - 45', 53' Γκουγκουλιάς)

Κυριακή 28/11

Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
(62' Ζουμπουλάκης, 79' Κισκαμπάνης - 45' Ραονέ)
*90' ΑΠΟΒΟΛΗ: Κουτρομάνος

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε η μέχρι πρότινος ουραγός, Καλλιθέα, με τη νίκη της επί της Αναγέννησης. Οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν στο 45' με τον Ραονέ, όμως στο δεύτερο μέρος, οι Ζουμπουλάκης στο 62' και Κισκαμπάνης στο 79' χάρισαν την πρώτη νίκη στην αθηναϊκή ομάδα μετά από εννέα αγωνιστικές.

Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Φαμπίνιο (46' Μαρουκάκης), Παπαναστασίου, Πλατέλλας (57' Τσάνα), Καραδήμος.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Μπαντάς, Καραμανώλης, Βούκοβιτς, Ραονέ, Μπιτέλης, Ροντρίγκο, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανιάτης (Αρκαδίας)

Πανθρακικός - Εθνικός Αστέρας 1-2
(32' Ρομπέρ - 1' Παλάσκας, 45' Φραντζεσκί)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Εθνικός Αστέρας με θύμα τον Πανθρακικό. Με το καλημέρα ο Παλάσκας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει ο Ρομπέρ στο 32'. Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε η ομάδα της Καισαριανής, η οποία πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Φραντζεσκί.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Ρομπέρ, Σουλτανίδης, Αρσενίεβιτς, Λόπες, Μαρσελάο, Ζησόπουλος, Παπουλής.
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Φραγκής, Διαμαντής, Παλάσκας, Άντονι, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Λουάμο, Χωριανόπουλος, Φραντζεσκί.

Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)

Εθνικός - Δόξα Δράμας 2-2
(26' Ουατάρα, 78' πεν. Κορακάκης - 11' Γελαδάρης, 48' Μαρκόφσκι)
* 18' ΔΟΚΑΡΙ: Ουατάρα
* 75' ΔΟΚΑΡΙ: Χανιώτης

Ματς με τα όλα του ήταν αυτό του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" μεταξύ του Εθνικού και της Δόξας Δράμας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δις με τον Γελαδάρη στο 11' και τον Μαρκόφσκι στο 48', όμως η ομάδα του Πειραιά απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις με τον Ουατάρα στο 26' και τον Κορακάκη στο 78' από τα έντεκα βήματα.

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Συμεωνίδης, Φαρινόλα (57' Βασιλόγιαννης), Γκράιμς, Κορακάκης, Παστός, Σιλαγαρδάκης (52' Περέιρα), Παγώνης, Σύρος, Τσεμπερίδης (87' Στρατάκης), Ουατάρα, Χανιώτης.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Μαρκόφσκι, Χλωρός (84' Καπέλ), Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Γκονζάλες (71' Μαραγκός), Λίμα, Μσχάκης, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης (90' Βέρτζος).

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Ηλιούπολη - Θρασύβουλος 1-0
(78' Νατσέφσκι)
* 26' ΔΟΚΑΡΙ: Κρητικός

Για ακόμη μία αγωνιστική η Ηλιούπολη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της (πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια) και χάρη στο "χρυσό" γκολ  του Νατσέφσκι στο 78', ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, ο "ήλιος" θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα (στο 26') αν ο Κρητικός ήταν πιο εύστοχος και δεν σημάδευε το δοκάρι του Σιδεράκη.

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Μαράμας, Νικολόπουλος, Κατεμής, Φούφουλας, Ουρόσεβιτς, Στεφανίδης (64' Παραράς), Νατσέφσκι (79' Τσατσαρής), Κάμπας, Θάνος (46' Ηλιόπουλος), Κρητικός, Σικαλιάς.
Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Κολοτούρος, Κακαράς, Παληγεώργος, Πεκέ (70' Τσούτσουρας), Λανγκλέ (46' Βαλεριάνος), Ζαχαρόπουλος, Παπαζούδης, Μίχος, Βασιλείου, Μουστόγιαννης.

Διαιτητής: Σέγκος (Εύβοιας)

Αγροτικός Αστέρας - Λεβαδειακός 0-1
(66' Πόποβιτς)
* 9' ΔΟΚΑΡΙ: Ζαχάρια
* 62' ΑΠΟΒΟΛΗ: Ν. Παπαδόπουλος

Χρειάστηκε να φτάσει η 11η αγωνιστική για να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός και μάλιστα στην δύσκολη έδρα του Αγροτικού Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχα δοκάρι με τον Ζαχάρια στο 9', όμως το γκολ της νίκης σημειώθηκε πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στο 66' με τον Πόποβιτς. Να σημειωθεί πως ο Αγροτικός Αστέρας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ν. Παπαδόπουλου στο 62'.

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Αγγελόπουλος, Γέσιτς, Γόγολος, Στεφανίδης, Ναλμπάντης, Ουέλινγκτον, Τσουκαλίδης.
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Ταραλίδης, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Ζαχάρια, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) 


Δευτέρα (29/11)


Παναιτωλικός - ΟΦΗ
Διαγόρας - ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου