Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΟΦΗ: Πανέτοιμος για το διπλό στο Αγρίνιο


Στο Αγρίνιο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (28/11) η αποστολή του ΟΦΗ, που τη Δευτέρα (29/11, 15:00GR) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) και άπαντες στο στρατόπεδο των κρητικών αισιοδοξούν ότι θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο με το πολύτιμο τρίποντο της νίκης.
Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μονιάκης, Λιαπάκης, Γκουεϊ, Γιακούμπου, Πίτσος, Μπερτίν, Αγρίτης, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Μπούρμπος.

Δεν ταξιδεύουν για Αγρίνιο οι οπαδοί του ΟΦΗ από το Ηράκλειο
Ματαιώθηκε οριστικά η εκδρομή που είχαν προγραμματίσει οι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με προορισμό το Αγρίνιο όπου την Δευτέρα (29/11) η κρητική ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της Football League.
Τα πλοία έφυγαν μεταφέροντας ευπαθή προϊόντα όχι όμως και επιβάτες, παρά τις προσπάθειες των εκπροσώπων των συνδέσμων δεν επετράπηκε τελικά η επιβίβασή τους στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.
Στην εκδρομή προς το Αγρίνιο θα συμμετείχαν 200 συνδεσμίτες του ΟΦΗ από το Ηράκλειο.
Πάντως, η κρητική ομάδα θα έχει την υποστήριξη μεμονωμένων οπαδών της που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου