Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΟΦΗ: Οι προσφυγές συνεχίζονται - Πόποβιτς "Θα κάνω προσφυγή"


Ο κυκεώνας των προσφυγών στον ΟΦΗ συνεχίζεται με τον Ζντράβκο Πόποβιτς να είναι ο τελευταίος παίκτης ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Μιλώντας στο Contra ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνω προσφυγή, καθώς ακόμα δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου. Όχι μόνο δεν μου έχουν δοθεί τα χρήματα που μου οφείλονται, αλλά ούτε και με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου πουν τι θα κάνουν. Πέντε μήνες περιμένω τώρα και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Είχαμε κάνει μια συμφωνία για να πάρω τον Οκτώβριο 15 χιλιάδες και τον Δεκέμβριο άλλες 20 χιλιάδες, αλλά δεν μου έχει δοθεί τίποτα. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο και είμαι έτοιμος να κάνω προσφυγή».
Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό οι διοικούντες τον ΟΦΗ θα πρέπει να έρθουν σε επαφή και με τον Πόποβιτς, πέραν όλων των άλλων παικτών που έχουν ήδη κάνει προσφυγές, προκειμένου να γίνει διακανονισμός για την καταβολή του ποσού που έχει επιδικαστεί στον παίκτη.

Υπάρχει και… αγώνας
Μέσα σε όλη την δύσκολη κατάσταση, ο ΟΦΗ καλείται να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που τον ταλανίζουν και να κοιτάξει και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο αγώνας με την Ηλιούπολη είναι εξαιρετικά κρίσιμος τόσο σε αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο, καθώς με νίκη ο ΟΦΗ θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ αναμένεται να εκτονωθεί κάπως και η τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Τρίτη το πρωί, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμειναν ο τραυματίας Μονιάκης και ο τιμωρημένος Μπούρμπος. Ο τελευταίος θα χάσει και το αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, καθώς είχε δηλωθεί στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής να εκτίσει την ποινή του μετά τη συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών, ενώ αποβλήθηκε και στο Ελληνικό.

Αναστόπουλος "Δύναμη ο κόσμος μας"
«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Θα έλεγα πολύ δύσκολο.” Τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και συμπλήρωσε “Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και γνωρίζουν τη σημασία και τις δυσκολίες που έχει το αυριανό παιχνίδι. Επίσης ξέρουν ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή και στα 90 λεπτά γιατί αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί. Είναι δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, όπως κάνουν πάντα. Περιμένουμε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας και είναι συνεχώς κοντά μας, αύριο(15/12)  θα γεμίσει πάλι το γήπεδο και θα βοηθήσει τους παίκτες με το σωστό τρόπο που κάνει πάντα για να πάρει η ομάδα μας τη νίκη. Στόχος μας είναι τον ερχόμενο Μάϊο ο ΟΦΗ να είναι στη Super League . Δεν μετράει για μας το ποιος θα είναι πρωταθλητής χειμώνα ή ποιος θα είναι πρωταθλητής μεταγραφών».

Οι δεκαεννέα παίκτες που έχει επιλέξει ο Αναστόπουλος για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα είναι οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ψωμάς, Μπερτίν, Ζαχαράκης, Λιαπάκης, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Κιάσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Πίτσος. Εκτός αποστολής έμειναν και οι γνωστοί τραυματίες Μπρτζώκας, Ρόβας, Ουκάρ, Σταυρακάκης, μαζί και με τους Ξενοδόχωφ, Χαριτωνίδη, Κοκκινάκη και Καρακατσάνη.
Η απουσία του Μπούρμπου φέρνει αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ με τον Κατσικογιάννη να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα δεν πρόκειται να γίνουν, μολονότι οι Ζορμπάς και Νικλητσιώτης διεκδικούν μια θέση στο κέντρο, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Βεζυρίδης, δεξιά στην άμυνα ο Κιάσσος, αριστερά ο Πίτσος με τους Μπερτίν και Ψωμά κεντρικούς αμυντικούς. Δεδομένη είναι η παρουσία του Κάλαϊτζιτς στη μεσαία γραμμή, ενώ ίδια θα είναι και η επιθετική τριπλέτα με τους Αγρίτη δεξιά, Γιακούμπου αριστερά και στην κορυφή τον Γκουέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου