Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Καυστική ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ


Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, πρωτόγνωρη για τις δικές της τακτικές της, η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Σε μια προσπάθεια να τονώσει την ψυχολογία στο ποδόσφαιρο και να αποτελέσει "ασπίδα" πάνω από τους παίκτες και την προπονητή, η Κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει απόλυτα το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Χρησιμοποιώντας, ιδιαίτερα "σκληρή γλώσσα" για τα δεδομένα του συλλόγου δίνει την δική της απάντηση για τα δημοσιεύματα περί προσφυγών (Βλόνταρτσικ, Ψωμάς, Λιαπάκης) κάνοντας λόγο για "αστείες ελεγχόμενες αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τις επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αναφέρει ότι από εδώ και στο εξής θα δοθούν οι απαντήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ:

Ο πόλεμος που κάποιοι για δικούς τους λόγους έχουν στήσει σε βάρος του ΟΦΗ, εμφανίσθηκε πλουσιοπάροχα, μετά την ήττα της ομάδας μας από τον Εθνικό Π. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι και η ήττα είναι στο ποδόσφαιρο.
ΟΙ παίκτες που φορούν την φανέλα του ΟΦΗ, ανήκουν στην ομάδα μας γιατί το αξίζουν. Είναι αυτοί που πέτυχαν το σημαντικό ρεκόρ για όλες τις κατηγορίες με 6 συνεχόμενες νίκες και είναι αυτοί που θα υλοποιήσουν το στόχο που έχουμε θέση.
Είτε αρέσει σε ορισμένους, είτε όχι, διοίκηση, προπονητής, παίκτες, φίλαθλοι είμαστε ενωμένοι με μοναδικό σκοπό να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε επιλέξει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Ο ΟΦΗ δεν περίμενει από κανέναν τρίτο, άσχετο με την πραγματικότητα να υποδείξει τι πρέπει να γίνει.
Η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ο ΟΦΗ και φροντίζει με έργα και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.
Τις αστείες ελεγχόμενες αναφορές που βλεπουν το φως της δημοσιότητας τις επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους.
Δυστυχώς γι' αυτούς ο ΟΦΗ διαθέτει προπονητή, παίκτες με μεγάλη ψυχή και στους αγωνιστικούς χώρους θα πάρουν την απάντηση που θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου