Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: Προβληματισμός - Κουτσοσπύρος και Νικολόπουλος τα νέα πρόσωπα στη 18άδα


Η πρώτη ήττα του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα κάποτε θα ερχόταν.
Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα όμως της ομάδας από τη διακοπή λόγω εκλογών και ύστερα είναι κάθε φορά και πιο φανερό και ο «Αγιαξ» καλείται να δείξει χαρακτήρα.
Ο Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος για πρώτη φορά παραδέχτηκε τη μέτρια εικόνα της ομάδας, επιζητεί λύσεις στο ρόστερ ώστε να φρεσκάρει την 11άδα και να επαναφέρει τους τρελούς ρυθμούς του πρώτου διμήνου.
Το νέο ξεκίνημα καλείται ο ΠΑΣ να το κάνει αύριο στη δύσκολη έδρα της Φυλής. Ο Βέλγος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώτσιο και Μπουχάν.

Κουτσοσπύρος και Νικολόπουλος τα νέα πρόσωπα στη 18άδα

Μ' ένα χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η μίνι-προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής. Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, αφήνοντας στο παρελθόν την ήττα που υπέστη το Σάββατο από τον Λεβαδειακό. Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Μπακαγιόκο οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Στεφάν Ντεμόλ επέλεξε 18 παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή και είναι οι εξής: Σικαλιάς, Κηπουρός, Ντάσιος, Στάθης, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Σιαλμάς, Βαγγελής, Τζάνης, Φουρτάδο, Κουτσοσπύρος και Νικολόπουλος. Η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου