Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Την απόκτηση 2-3 παικτών τον Ιανουάριο αποκάλυψε ο Στεφάν Ντεμόλ (+video)


Στη συνέντευξη Τύπου ο Στεφάν Ντεμόλ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΣ, ενώ προανήγγειλε ότι θα γίνουν 2-3 μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.
Μάλιστα τόνισε ότι υπήρξε και συνάντηση για το λόγο αυτό με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και το συνεργάτη του Βαγγέλη Αγγελή.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Δόξας Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο ΠΑΣ είναι η ποιοτικότερη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Χλωρός της Δόξας τόνισε ότι ο ΠΑΣ αξίζει να είναι στη σούπερ λίγκα ενώ ο Αλέξης Μιχαήλ του ΠΑΣ αφιέρωσε τη νίκη στο Σάκη Κουβεντάρη που πέρασε ένα οικογενειακό πρόβλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Δόξας Δράμας): Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με το καλό να μπει ο καινούργιος χρόνος. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με μεγάλη ποιότητα με πολλούς παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα ανά πάσα στιγμή. Ήρθαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το  γκολ δεν είχαμε πίεση, Μετά το γκολ με την είσοδο των Μοσχάκη και Χλωρού ρισκάραμε για να κάνουμε την ανατροπή του σκορ.  Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα είχαμε την υπεροχή και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον κ. Ντεμόλ για τη διαχείριση του ρόστερ και για την καλή δουλειά που έκανε. Εμείς συνεχίζουμε και στο β’ γύρο έχουμε στη Δράμα τους τρεις πρωτοπόρους. Βλέποντας τις ομάδες μέχρι τώρα αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα».
 Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): Συγχαίρω τους παίκτες για τη νίκη γιατί σήμερα η ομάδα έπαιξε με την καλύτερη ομάδα που πέρασε από τα Γιάννινα. Είδαμε δει πέντε φορές την ομάδα της Δόξας και ξέραμε ότι θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει η Δόξα καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, είχαμε τεράστιες  δυσκολίες με τα γήπεδα και τις συνθήκες προπόνησης. Είμαι πολύ περήφανος γα την ομάδα μου, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Για το παιχνίδι της Τετάρτης θα παίξουν παίκτες που δεν είναι κουρασμένοι και είναι δώρο για τους παίκτες το παιχνίδι αυτό».
Σε ερώτηση αν ο ΠΑΣ έχει πρόβλημα στην τελική πάσα απάντησε: «Κατά τη διάρκεια α’ ημιχρόνου παίξαμε δύο φορές καλά το πάσιγκ γκέιμ και θεωρώ ότι έχουμε τον καλύτερο παίκτη ποιότητας για την τελική πάσα (σ.σ. εννοεί τον Βαγγελή), απλά δεν είναι 100% έτοιμος ακόμα».
Σε άλλη ερώτηση αν θα υπάρξουν μεταγραφές τον Ιανουάριο σημείωσε: «Είχα ένα ραντεβού με τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και με τον κ. Αγγελή και θα προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερη την ομάδα μας για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Πιθανό να αποχωρήσουν 2-3 παίκτες και να έρθουν 2-3 καινούργιοι παίκτες. Αύριο έχουμε κάποια ραντεβού και όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα το μάθετε».
Γιάννης Χλωρός (ποδοσφαιριστής Δόξας): Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε στα Γιάννινα και πάντα μας βοηθάει, ενώ συγχαίρω και τους φιλάθλους των Ιωαννίνων που βοηθάνε την ομάδα τους. Ο ΠΑΣ είναι η πληρέστατη ομάδα του πρωταθλήματος  και αξίζει να είναι σούπερ λιγκ. Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα. Κοιτάμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλή επιτυχία στον κ. Ντεμόλ για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα»
Αλέξης Μιχαήλ (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Τη σημερινή νίκη την αφιερώνουμε όλη η οικογένεια του ΠΑΣ στον Σάκη Κουβεντάρη που πέρασε ένα οικογενειακό πρόβλημα και του ευχόμαστε να του ζήσει η κόρη του. Περάσαμε δύσκολες ώρες αυτές τις μέρες, με 12 ώρες ταξίδι επιστροφής από την Αθήνα και με προβληματικά γήπεδα για προπονήσεις.. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε το μακρύ δρόμο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

gianninasports

Video: 3ο ημίχρονο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου