Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σε δύσκολο σταυροδρόμι είχαν βρεθεί οι Ηπειρώτες μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, αντέδρασαν πολύ καλά και στη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας αποστολή έφυγαν νικητές από τη Φυλή και διατηρήθηκαν δύο πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
Απέναντι στον Θρασύβουλο οι «κυανόλευκοι» παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες. Διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία, αλλά για καλή τους τύχη ο επιθετικός Σιαλμάς (13 συμ./2) βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 10 λεπτά πριν το φινάλε. Ετσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα βελτίωσε την ψυχολογία του και περιμένει τη βοήθεια των οπαδών για να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο ανόδου. Στα κέρδη το ντεμπούτο του μέσου Βαγγέλη (1 συμ.) για φέτος. Ο έμπειρος χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και με την ασίστ που έδωσε συνέβαλε τα μέγιστα για την εκτός έδρας νίκη.
Ο προπονητής Στεφάν Ντεμόλ μοίρασε πολλά μπράβο στους παίκτες του για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για το γεγονός ότι πίστεψαν στο τρίποντο μέχρι το φινάλε. Παράλληλα ζήτησε την επικράτηση κόντρα στη Δόξα Δράμας για να αποχαιρετήσει ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τους οπαδούς του για το 2010 με επιτυχία.
Ο επιθετικός Μπακαγιόκο (13 συμ./9) εξέτισε την ποινή του, όπως και ο μέσος Ντε Βινσέντι (13 συμ.). Αντίθετα, εκτός πλάνων του Στεφάν Ντεμόλ θα βρίσκεται ο τραυματίας αμυντικός Κώτσιος (12 συμ./2).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Σικαλιάς – Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Μιχαήλ – Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος – Σιαλμάς, Τζάνης, Μπακαγιόκο.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Από τότε που οι «μαυραετοί» αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική έχουν να πανηγυρίσουν τρεις διαδοχικές νίκες. Απέναντι στον Πιερικό είχαν την ευκαιρία να «σπάσουν» αυτή την παράδοση, αλλά τελικά έμειναν στο 0-0 και έχασαν μοναδική ευκαιρία για να απομακρυθούν από τους «μνηστήρες» της εξάδας. Είναι υποχρεωμένοι, λοιπόν, να παλέψουν στην πολύ δυνατή έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία.
Οι «ασπρόμαυροι» με την απόδοσή τους πέταξαν στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο. Απειλήθηκαν από τον Πιερικό και στο δεύτερο 45λεπτο πίεσαν για το γκολ. Ουσιαστικοί δεν ήταν και έτσι η «λευκή» ισοπαλία ήταν μάλλον αναμενόμενη. Απογοητευμένος ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου έδειξε να μένει ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ έκανε λόγο και για κόπωση.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι μέσοι Χατζηπαντελίδης (12 συμ.), Μοσχάκης (13 συμ./2) που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα, τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Χατζηζήσης (13 συμ.), Πακάλτσης (10 συμ.) και τραυματίας ο γκολκίπερ Σουλογάνης (10 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Τοπαλίδης – Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Καρακώστας, Βέρτζος – Λίμα, Μοσχάκης, Μαραγκός – Χατζηπαντελίδης, Χλωρός, Μαρκόφσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιστροφές μετρά ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Δόξα Δράμας η οποία όχι μόνο παρουσιάζει αστάθεια στην αμυντική της γραμμή, αλλά θα παραταχθεί χωρίς τους βασικούς αμυντικούς Πακάλτση, Χατζηζήση. Ετσι, λοιπόν, θα δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί εντός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου