Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ



* Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα ο Εθνικός είναι αήττητος με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τη διαφορά των δύο βαθμών από τη 2η θέση θέλει να διατηρήσει η ομάδα του Αγρινίου και, γιατί όχι να την αυξήσει. Οι «κυανοκίτρινοι» των έξι διαδοχικών νικών απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και κόντρα στον Εθνικό θα κυνηγήσουν νέο τρίποντο για να μην πετάξουν στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νταλακούρα πραγματοποίησαν στη Νίκαια μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις και έφυγαν δίκαια με το «διπλό». Ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Επιστρέφουν στο γήπεδό τους, εκεί όπου είναι αήττητοι φέτος και θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουν τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου τους.
Η τεχνική ηγεσία έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του τραυματία επιθετικού Καούνου (11 συμ./4). Αντίθετα, ο μέσος Θεοδωρίδης (12 συμ./3) ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τζενάμο – Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας – Ρότσα, Μουμίν, Δέντσας, Μπαϊκαρά - Γκούρμα, Καραμαλίκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Με θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποχαιρετήσει το 2010 η ομάδα του Πειραιά και να αναπτερώσει τις ελπίδες για τη σωτηρία. Επειτα από το τρίποντο σε βάρος του ΟΦΗ οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και τους περιμένει μία ακόμα δύσκολη αποστολή μακριά από το Ελληνικό.
Ο Εθνικός άντεξε για ένα ημίχρονο απέναντι στους Ακρίτες, δημιούργησε ευκαιρίες και αποχώρησε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και περιμένει από αυτούς να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στο Αγρίνιο. Η αποστολή της πειραϊκής ομάδας, πάντως, θα είναι πολύ δύσκολη δεδομένων των απουσιών που υπάρχουν, ειδικά στο κέντρο.
Οι μέσοι Ουατάρα (14 συμ./3), Κορακάκης (13 συμ./2) έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ τραυματίες είναι ο αμυντικός Κοκκίνης (8 συμ.) και ο μέσος Μασμανίδης (6 συμ.). Εξέτισε την ποινή του ο μεσοεπιθετικός Φαρινόλα (10 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Συμεωνίδης – Γκράιμς, Παγώνης, Σύρος, Παστός – Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης – Φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Στρατάκης – Χανιώτης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταμάτητη είναι η ομάδα του Αγρινίου. Παρότι η παράδοση απέναντι στον Εθνικό δεν την ευνοεί, αναμένεται να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με τρίποντο, εκμεταλλευόμενη τις απουσίες των Πειραιωτών στο κέντρο. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πανηγυρίσει το τρίποντο στο γήπεδό της που θα είναι και πάλι καμίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου