Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τρίκαλα: Ο Βαζάκας μιλάει για «κλοπή»!!!!


Σε ένα παιχνίδι που είχε διακυμάνσεις και σασπένς ο διαιτητής Κιοτζένης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Τα Τρίκαλα φωνάζουν και η Βέροια έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2 το τελικό αποτέλεσμα).
Ο ρέφερι από την Καβάλα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στον ΑΟΤ με την απόφασή του να δείξει πέναλτι σε μια διεκδίκηση του Μπουκουβάλα με τον Μιχαλόπουλο αν και ήταν μακριά από τη φάση, πέναλτι με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2. «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ο διαιτητής αύριο για το ανθρώπινο λάθος. Θα πρέπει να προσέξουν αυτοί που προστατεύουν το ποδόσφαιρο. Σήμερα (σ.σ.: χθες) έγινε κλοπή. Από τη σέντρα έδωσε πέναλτι. Αυτό που έγινε ήταν άλλο πράγμα» έλεγε ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου.
Το παιχνίδι είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, τέσσερα γκολ και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον ένα βαθμό, αν και δεν είναι σίγουρο ότι έμειναν ικανοποιημένοι. Πέντε αγώνες χωρίς νίκη μετράνε τα Τρίκαλα, τέσσερις η Βέροια. Οι μεν γηπεδούχοι είναι μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι τρεις, αλλά πονοκεφαλιάζουν με το πρόγραμμα που έχουν στη συνέχεια (Λεβαδειακός εντός, Θρασύβουλος και Δόξα Δράμας εκτός). Και οι δύο, όμως, είναι στη ζώνη των πλέι άουτ.
Η Βέροια ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε 0-1 με τον Σαϊτιώτη, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τέρματα του Κοντογουλίδη και του Ρούσεφ. Κυρίως το σουτ του Βούλγαρου ήταν εντυπωσιακό. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σαϊτιώτης με το αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Κιοτζένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου