Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΟΦΗ: Χειμώνας... βαρύς!


Τα μαύρα σύννεφα που άρχισαν να μαζεύονται απειλητικά πάνω από τον ΟΦΗ, θα πρέπει άμεσα να... απομακρύνει η διοίκηση της ΠΑΕ.
Ο προβληματισμός είναι έκδηλος και μπορεί μετά από κάθε ήττα, ο Αναστόπουλος να δηλώνει ότι το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο, όμως το κακό για τους Κρητικούς είναι πως οι άμεσοι ανταγωνιστές τους, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, "χτίζουν" μια διαφορά που ήδη βρίσκεται στους έξι και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα.
Και με δεδομένο πως βασικός στόχος του ΟΦΗ είναι να αποφύγει τη διαδικασία των Play Off, οφείλει ο Νίκος Μαχλάς να επαναφέρει στην πραγματικότητα τον Αναστόπουλο, πριν το τρένο εκτροχιαστεί από τις ράγες της απευθείας ανόδου.
Τα λάθη που έκανε ο Ελληνας τεχνικός στο Ελληνικό έβγαζαν... μάτια, όπως έβγαζαν μάτια και οι αδυναμίες του ΟΦΗ στην επίθεση, όταν καλείται να αγωνιστεί δίχως τα βασικά του στελέχη, Γκουεί και Γιακούμπου. Βέβαια, αυτό είναι από τη μία φυσιολογικό, αλλά από την άλλη φανερώνει και την έλλειψη Plan Β' από την πλευρά της διοίκησης, κυρίως, που θα κληθεί τον Γενάρη να καλύψει αυτές τις αδυναμίες. Σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένη, επίσης, την αγωνιστική ανάκαμψη του Λεβαδειακού, που κατόρθωσε να επιστρέψει δριμύτερος, ο Χειμώνας στο Ηράκλειο θα είναι βαρύς...

1 σχόλιο:

  1. ουστ καριοληδες!!!! ΠΑΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Ή ΔΟΞΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΕΒΟΥΝ.Τσατσοι και κομποτηδες τον μπουλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή