Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ - Παρελθόν ο Λιαπάκης από τον ΟΦΗ.......


Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον ΟΦΗ η είδηση ότι ο Λιαπάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Σαν κεραυνό εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Μανόλης Λιαπάκης πήρε την απόφαση να κουνήσει μαντήλι από την Κρήτη. Ο 26χρονος αμυντικός αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας στον Νίκο Μαχλά ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τον σύλλογο. Μάλιστα, είπε στον Νίκο Αναστόπουλο
ότι μπορεί να τον υπολογίζει στα παιχνίδια με Ηλιούπολη, Αγροτικό Αστέρα και εν συνεχεία θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Πληροφορίες «θέλουν» τον Λιαπάκη να επιστρέφει στην Ξάνθη, απ’ όπου είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι.
 
Στο μεταξύ, το μέλλον και άλλων παικτών είναι αβέβαιο.

Ο Μανόλης Ψωμάς είναι δυσαρεστημένος με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι Κρητικοί και σκέφτεται να αποχωρήσει από τους Μελανόλευκους. Επίσης, ανοικτό παραμένει το θέμα που αφορά την επέκταση του συμβολαίου Μανόλη Μονιάκη. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά, αλλά αν δεν πέσουν οι… τζίφρες τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Και δεν φτάνουν μόνο αυτά και τα άσχημα αποτελέσματα που έχει ο ΟΦΗ, τώρα θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλου είδους προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα έτοιμος να καταθέσει προσφυγή είναι ο Πιορτ Βλόνταρτσικ, στον οποίο οφείλονται αρκετά χρήματα. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Παράλληλα τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ καθώς στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και έχει αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρηση από την ομάδα της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου