Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μαχλάς: "Ο ΟΦΗ πάνω από όλους"


Ο Νίκος Μαχλάς είχε συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον πρόεδρο του ΟΦΗ να στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες. Παρελθόν και τυπικά οι Λιαπάκης, Σοϊλέδης

 Συνάντηση κορυφής υπήρξε την Τρίτη στον ΟΦΗ, μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Μαχλά και του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου. Στόχος της συζήτησης των δύο ανδρών ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, με τον Νίκο Μαχλά πάντως να στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη και το "athleticradio.gr" ο Μαχλάς ήταν έξω φρενών όχι τόσο με την εικόνα στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά με όσα διαρρέονται ότι οι τελευταίες εμφανίσεις σχετίζονται με τις οφειλές που υπάρχουν από την πλευρά της διοίκησης προς εκείνους.

Για αυτόν τον λόγο, ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας με το Νίκο Αναστόπουλο έστειλε μήνυμα μέσω του 52χρονου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ λέγοντας ότι: "Ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλους και όλα. Όποιος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα μπορεί να έρθει μέχρι την Πέμπτη και να μας πει ότι φεύγει. Θα αποζημιωθεί πλήρως και θα φύγει από την ομάδα. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μην είναι. Τελείωσαν τα ψέματα" ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΟΦΗ.

Όσον αφορά τις πληρωμές, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν ότι μέχρι την Πέμπτη θα πάρουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.

Στόχος 3 με 4 προσθήκες

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις προσθήκες που θα γίνουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι να αποκτηθούν το πολύ τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ήδη, έχει γίνει η προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και δεν αποκλείονται εξελίξεις ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στόχος είναι να τελειώσει ο σύλλογος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τις μεταγραφές του ώστε από το 2011 να είναι πανέτοιμος.

Όσον αφορά την προπόνηση ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, προσπαθώντας να ανεβάσει το ηθικό: "Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Δεν πρέπει να σας παίρνει από κάτω και όλα όσα συμβαίνουν πρέπει να μας πεισμώσουν αντί να μας απογοητεύουν" ήταν τα λόγια του 52χρονου τεχνικού απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του ΒΑΚ.

Τέλος, παρελθόν και τυπικά αποτςελούν από τον ΟΦΗ, οι Μανώλης Λιαπάκης και Άρης Σοϊλέδης. Οι δύο παίκτες δεν έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, με τον Σοϊλέδη να επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την λύση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Λιαπάκη αναφέρει: "Και τυπικά από σήμερα αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Μανώλης Λιαπάκης. Ο Λιαπάκης έλυσε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το Μανώλη Λιαπάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου